27 / 04 / 2024

Hüseyin Kerem Erdoğan

Hüseyin Kerem Erdoğan

Projekare Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çağlar Çatık ve Hüseyin Kerem Erdoğan ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Üsküdar, Küplüce Mahallesi, Rençber Sokak'ta kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan göç eden depremzedelere müjdeli haber! Dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturuyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremlerden dolayı memleketlerinden göç etmek zorunda kalan depremzedelere müjdeli haberi verdi. 

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Kamu işçilerinin zam oranı bugün o saatte açıklanacak!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zamda. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 11.30'da Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı duyuracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Beklenen kredi paketi resmen duyuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı!

Hükümetin seçimlerden önce yeni kredi paketleri açıklayacağına ilişkin haberler peş peşe gelirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir kredi paketinin duyurusunu yaptı. Peki bu krediden kimler faydalanacak, şartları ne olacak?

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

KYK borcu silindi mi KYK borçları geri ödeme takvimini Erdoğan açıkladı! Twitter'da KYK borcu trend oldu

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

Gündeme bomba gibi düşen iddia: Erdoğan sinyali verdi kesin artıracak

Türkiye'de gerçek enflasyon değerinin 3 haneli rakamlara eriştiği belirtilirken The Economist dikkat çeken bir Erdoğan ve seçim analizi yayınladı. Hükümetin seçim için harcama musluklarını açacağının ifade edildiği yazıda "bu durumun ihtimal değil kesin" olduğu vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan petrol bulundu açıklaması: İşte yüksek kalite petrol çıkan o ilimiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Bakanlar Toplantısının ardından kamuoyuna dikkat çeken açıklamalar yaptı. Akaryakıt fiyatlarının hızla yükseldiği bugünlerde Türkiye'nin ciddi miktarda petrol bulduğunu söyledi. İşte petrol çıkan o ilimiz ve petrolün ekonomik değeri...

TOKİ'den 10 bin lira sınırla konut satışı! Erdoğan'ın talimatıyla kampanya yapıldı işte başvuru şartları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de aşırı pahalanan konutlarda fiyat kırmak, durma noktasına gelen konut üretimine hız vermek için finansman desteği sağlanacağını açıkladı. 30 milyar bütçe ayırılan TOKİ, 10 bin gelir sınırıyla konut satacak! İşte detaylar..

Bakan Bilgin 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı! Erdoğan mı duyuracak?

Emekli bayram ikramiyelerine bütçeye getireceği yük gerekçesiyle zam yapılmayacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı. 1 Mayıs'ta Erdoğan'ın kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Hüseyin Kerem Erdoğan Haberi

Hüseyin Kerem Erdoğan

Projekare Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çağlar Çatık ve Hüseyin Kerem Erdoğan ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Üsküdar, Küplüce Mahallesi, Rençber Sokak'ta kuruldu.


Projekare Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusunu teşkil eden başlıca iştigal konuları şunlardır:  Şirket Kamu ve şahıs mülkiyetinde bulunan arsa ve araziler üzerinde sözleşmeler yaparak, kat karşılığı inşaat yapmak. Alt yapı ve diğer tesislerini kurmak, mevcut tesisleri devralarak her nevi inşaat,  mühendislik mimarlık  ve her  türlü taahhüt hizmetleri ile ilgili işlemlerin sistemini planlı, programlı ve etkin bir biçimde sağlamak ve işletmek. Bu faaliyetlerle  ilgili her türlü inşaat, taahhüt, mühendislik ve mimarlık hizmetleri ile ilgili mal ve hizmet almak, satmak amacıyla kurulmuştur.  Şirket bu amaca ulaşmak için;1.Şirket...