05 / 05 / 2024

Hüseyin Oflaz tapu değerlendirmesi

Hüseyin Oflaz tapu değerlendirmesi

Hüseyin Oflaz, vatandaşın haberi olmadan gayrimenkulüne ipotek konulabileceği, borçlandınlabileceği veya imar planı değişikliğiyle arazinin yerinin değiştirilebileceğini gibi 10 ayrı risk bulunduğunu söyledi.Hüseyin Oflaz 'Tapularınızı takip edin' dedi.

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Oflaz, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Hüseyin Oflaz görevinden istifa etti...

Hüseyin Oflaz: Yatırımcı kuş gibidir, en küçük aksaklıkta uçar!

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.

Hüseyin Çapkın'ın mal varlığına tedbir konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul'un eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın mal varlığına el kondu. Tedbir kararı kapsamında tüm bankalara ve tapu müdürlüklerine yazı gönderildi.

Tapu dolandırıcılığının önüne geçmek için gayrimenkul takibi yapılmalı!

Şehir Plancısı ve İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, gayrimenkul yatırımı yapacak kişilerin dikkat etmesi gerekenleri anlattı. Oflaz, tapu dolandırıcılığının önüne geçmek için gayrimenkul takibinin önemine değindi.

Hüseyin Oflaz Kiler GYO'nun yönetimine girdi!

Şehir plancılığı konusundaki 20 yıllık tecrübesiyle imar planlamasında güvenilir isimlerin başında gelen Hüseyin Oflaz, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Kiler GYO) şirketinin bağımsız yönetim kurulu üyesi seçildi

Hüseyin Oflaz: Tapularınızı takip edin!

Hüseyin Oflaz, vatandaşın haberi olmadan gayrimenkulüne ipotek konulabileceği, borçlandınlabileceği veya imar planı değişikliğiyle arazinin yerinin değiştirilebileceğini gibi 10 ayrı risk bulunduğunu söyledi.Hüseyin Oflaz 'Tapularınızı takip edin' dedi.

Hüseyin Oflaz'dan imar kanunu hakkında bilinmeyenler!

Hüseyin Oflaz, kanun taslağında uygulamaları şeffaf hale getirilmezse kentler açısından risk taşıyan ve kaos yaratabilecek maddeler bulunduğunu belirtti. İşte Hüseyin Oflaz'dan imar kanunu hakkında bilinmeyenler...

Hüseyin Kesimoğlu: Hedefimiz tapu işlemlerini elektronik ortamda sağlamak!

Elektronik işlemin temellerinin atıldığın söyleyen Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu "Hedefimiz, e-devlet entegrasyonu sağlanırsa 3-5 sene içinde pek çok tapu işlemini, elektronik ortamlarda yapabilmek" dedi.

Hüseyin Oflaz: Bireyler de imar planı tadilatı yapabilir!

Belediyeler tarafından gerçekleştirilen imar planları konusunda vatandaşların da tadilat yaptırma yolu bulunuyor. Hüseyin Oflaz, mülkiyet hakkını kısıtlayıcı imar planlarına karşı belediyelere başvurularak kamulaştırma bedeli talep edilebileceğini söyledi

Hüseyin Aslan: Tapu mağduruna sahip çıkılmalı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm alanı ilan edilen bölgelerdeki hazine arazilerinde oturan insanların tapu sorununun giderilmesi için tanınan sürenin Mayıs 2015'te sona ereceğini belirtti

Hüseyin Aslan'dan kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm alanı ilan edilen bölgelerdeki hazine arazilerinde oturan insanların tapu sorununun giderilmesi için tanınan sürenin Mayıs 2015'te sona ereceğini belirtti...

Hüseyin Oflaz tapu değerlendirmesi Haberi

Hüseyin Oflaz tapu değerlendirmesi

Şehir Plancısı Hüseyin oflas, gayrimenkul sahiplerine tapularını yakından takip etmesi uyarısında bulundu. Oflaz, vatandaşın haberi olmadan gayrimenkulüne ipotek konulabileceği, borçlandınlabileceği veya imar planı değişikliğiyle arazinin yerinin değiştirilebileceğini gibi 10 ayrı risk bulunduğunu söyledi Mevcut koşullarında hak kaybına uğramak istemeyen gayrimenkul sahiplerinin, gayrimenkulünü mutlaka yakından takip etmesi gerekiyor. Şehir plancısı Hüseyin Oflaz, mülk sahiplerinin tapularını takip etmeleri için 10 ayn neden olduğunu belirtti. împo îmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, mülk sahiplerinin tapusunu takip etmeleri için 10 ayn neden olduğunu belirterek, mülkün son durumunun öğrenmenin de tek başına yeterli olmayacağına dikkat çekti. Hüseyin Oflaz, "Ortaya çıkan bir sorunun ya da kaosun çözümü konusunda profesyonel destek gerekebilir" dedi. 

Hak kaybı olabilir Oflaz, tapuların takip edilmesinin 10 gerekçesini şöyle sıraladı: " Türkiye'de imar...