28 / 04 / 2024

Hüseyin Rüştü Altuntaş mirası

Hüseyin Rüştü Altuntaş mirası

İşadamı Hüseyin Rüştü Altuntaş’ın ölümünün ardından başlayan miras kavgasında mahkeme, 19 milyon TL’lik gayrimenkulle Türkiye’nin en büyük yatı ‘Su Perisi’ne tedbir koydu. 30 milyon Euro’luk yat seferden men edildi

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Hüseyin Rüştü Altuntaş mirası Haberi

Hüseyin Rüştü Altuntaş mirası

Rizeli ünlü işadamı Hüseyin Rüştü Altuntaş’ın ölümünün ardından ilk eşi ve 4 kızı ile ikinci eşi ve diğer çocukları arasında miras kavgası başladı. İlk eş Bedriye Altunbaş ve kızları Yıldıray Erebcim, Nazife Yalçın, Şefkal Şahinkaya ve Semiha Aslan 2 Eylül’de hayatını kaybeden babalarının, ölmeden önce mal varlığını ikinci eşi ve diğer çocukları üzerine geçirerek kendilerini mirastan mahrum bıraktığını ileri sürdü. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne avukatları Bülent Kısar aracılığıyla başvuran anne ve kızları, hisselerin ikinci eş ile diğer 5 kardeşin aile şirketlerine danışıklı devredildiğini iddia etti. Hisseler ve gayrimenkullerin terekeye iadesini isteyerek dava açtı.


Dilekçede, prostat kanseri Hüseyin Rüştü Altunbaş’ın ölümünden önce adına kayıtlı milyon dolarlık gayrimenkullerin hissedarı olduğu şirketlere bedelsiz olarak devredildiği de iddia edildi. En fazla hissenin Volkan Altunbaş’a...