28 / 04 / 2024

hüseyin sarıçam

hüseyin sarıçam

R T L Irmak İnşaat Taahhüt Turizm Enerji ve Dış Ticaret Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yüksel Akgül, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Bilal Akgül ve Burak Akgül görev yapıyor

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi imar bekliyor!

İstanbul Sarıyer'de bulunan İmam Hüseyin Cemevi, 2013 yılından beri “sosyal kültürel tesis” imarını bile alamadı...

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün akşam evlendi. 

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Sarıçam'da planlamalar uzun vadeli!

Sarıçam Belediyesinden yeni imar yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kurulan ilçe Sarıçam'da yapılan hizmetler günlük değil asırlık planlanıyor.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Hüseyin Aksu, Aydın Belediye binası ve meydan projesini anlattı!

Hüseyin Aksu ile sohbetimizin altıncı ve son bölümünde, Aydın Büyükşehir Belediye binası (Sarı bina) hakkında konuştuk. Aksu, “Benim projem bu değildi, bidona çevirdiler, meydanı da mahvettiler” dedi.

Hüseyin Tosun Kula projelerini anlattı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun "Oto terminal yapımı, engelsiz yaşam parkı, evlerin restore edilmesi, pazaryeri, hayvan pazarı, sokak ve cadde sağlıklaştırma projeleri hakkında bilgi verdi...

Hüseyin Sözlü Adana İlimtepe Konutları'nı inceledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar AŞ. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlim tepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Hüseyin Sözlü İlimtepe Konutları inşaatını inceledi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam’da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.

hüseyin sarıçam Haberi

hüseyin sarıçam

R T L Irmak İnşaat Taahhüt Turizm Enerji ve Dış Ticaret Anonim şžirketi, İstanbul Zeytinburnu"nda hayata geçirilen yeni bir şirket.

3 milyon TL sermayeye sahip olan şirketin iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

R T L Irmak İnşaat Taahhüt Turizm Enerji ve Dış Ticaret Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yüksel Akgül, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Bilal Akgül ve Burak Akgül görev yapıyor.

Sermayenin;

1 milyon 650 bin TL"si Hüseyin Sarıçam"a,
900 bin TL"si Yüksel Akgül"e,
300 bin TL"si şžaban Akgül"e,
75 bin TL"si Bilal Akgül"e,
75 bin TL"si ise Burak Akgül"e ait.


İclal...