22 / 07 / 2024

Hüseyin Seçkin

Hüseyin Seçkin

A Seçkin Mühendislik İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Seçkin ve Mehmet Can Kaçmaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi Dr.İlker Met, görevinden istifaen ayrıldı. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Hüseyin Özuysal'ın seçilmesine karar verildi.  

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

Hüseyin Alan: Kaynaklarımızı Kanal İstanbul için değil, deprem için kullanmalıyız!

TMMOB Başkanı Hüseyin Alan, Elazığ depremine ilişkin yaptığı açıklamada, ülke kaynaklarının Kanal İstanbul'a değil, depremle mücadeleye harcanması gerektiğine dikkat çekti...

Hüseyin Avni Sipahi'den kira yardımı vaadi!

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçildiğinde kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı.Ayrıca Sipahi, projelerini notere onaylattırdığını da söyledi.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Hüseyin Boz kimdir?

3 Mayıs 2018’den beri Çankırı Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Boz, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hüseyin Boz kimdir?

Hüseyin Arslan'dan, Mehmet Özhaseki yorumu!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Sayın Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak seçilmesine yönelik açıklamada bulundu. işte o açıklama:

Hüseyin Sözlü: Adana'ya 6 yeni proje kazandırılıyor!

2014'te Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü "Her belediye başkanı kendine değil şehre yatırım yapmalı. Bu şehirde rant ve çıkar odaklarına geçit yok" dedi.

Hüseyin Ersin Takla kimdir?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor. Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarından olan Hüseyin Ersin Takla kimdir? Hüseyin Ersin Takla, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hüseyin Babacanoğlu Çanakkale Kentsel Yenileme projesini eleştirdi!

Çanakkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu düzenlediği haftalık basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacanoğlu Çanakkale Belediyesinin Kentsel Yenileme Projesini de eleştirdi...

A Seçkin Mühendislik İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Seçkin Mühendislik İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Seçkin ve Mehmet Can Kaçmaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Hüseyin Erkanlı: Kentsel dönüşümün arkasında siyasi irade şart!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (KENTDER) Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını dilediğini ve kentsel dönüşüm sürecinin hızlandırılmasını umduklarını söyledi.

Hüseyin Seçkin Haberi

Hüseyin Seçkin

A Seçkin Mühendislik İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Seçkin ve Mehmet Can Kaçmaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Büyükçekmece'de kuruldu. 


A Seçkin Mühendislik İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...