05 / 05 / 2024

Hüseyin Süleymanoğlu

Hüseyin Süleymanoğlu

Saytaş Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi, Barış Aydın, Yağmur Yıldırım, Hüseyin Süleymanoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi'nde kuruldu.

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Hüseyin Altaş: AVM’ler kapalı olduğu sürece kira almayacağız!

Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı paket ve vatandaşa "3 hafta evde kalın" çağrısı sonrası AVM’ler de geçici süreliğine kapatma kararı aldı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, “Çalışanların hak kaybı olmayacak, mağazalardan da kira talep edilmeyecek” dedi…

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Süleymanoğlu Haberi

Hüseyin Süleymanoğlu

Saytaş Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi, Barış Aydın, Yağmur Yıldırım, Hüseyin Süleymanoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi'nde kuruldu. 


Saytaş Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...