25 / 07 / 2024

Husi Ensarullah Hareketi

Husi Ensarullah Hareketi

Yemen'de Husi Ensarullah Hareketi'nin başkent Sana'da kontrolü ele geçirmesinin ardından günlük hayat devam ediyor. Turistlerin uğrak yeri olan Eski Sanada siyasi istikrarsızlık turizme darbe vurduğu görülüyor.

Emtiada son hafta hareketi yükselişin habercisi mi?

Geride bıraktığımız 2022 senesinin son haftasında emtia piyasasında yaşanan yükseliş hareketi, yatırımcıda, “Acaba bu 2023’te olası bir yükselişin habercisi mi?” sorusunun sorulmasına neden oldu.

Altını olanlar dikkat! Sakın ama sakın bu hareketi yapmayın! Analistler itinayla uyardı

Altında yaşanan gelişmeler vatandaşları yeniden altını takip etmeye yöneltti. Analistler tarafından elinde altını olan vatandaşlara yönelik dikkat çeken bir uyarı var. Gelin birlikte bu uyarının detaylarına bakalım...

Borsa'da düzeltme mi panik satışı mı? Borsa bu hafta neleri takip edecek?

Bazı uzmanlar borsada bugün kaydedilen düşüşün yeni yatırımcıların panik havasını zincirleme yayması olduğunu belirtirken bazı analistler ise sert yükselişler sonrasında gelen bir düzeltme hareketi olduğu görüşünü diye getirdi.

Üç bankadan sürpriz hareket! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası yeni kredi hareketi! Bu kampanya kaçmaz!

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası aralık ayına girilmesi ile birlikte kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. İşte bu üç bankanın kredi kampanyasına dair detaylar!

Dolar karşısında en çok TL değer kaybetti? Avrupa ne yapıyor, biz ne yapmalıyız?

IMF güçlü dolar karşısında en çok değer kaybeden para birimleri sıralarken, ülkelerin güçlü dolar hareketi karşısında ne yapması gerektiğini ele alan bir makale yayınladı.

Kriptolarda yeni dönem! Artık vergi alınacak! Bitcoin’de 13 Eylül'den bu yana ilk...

Avrupa Parlamentosu kripto para birimleri ve Bitcoin (BTC) için yıldırım hareketi başlattı. AP, sanal para birimi vergi kararını onayladı.

Borsada en çok düşen ve en çok yükselen hisseler hangileri?

Borsada yarın nasıl bir seyir izlenecek? Düzeltme hareketi sürecek mi? Hangi veriler borsayı ve piyasaları etkileyecek. Bugün en çok hangi hisseler düştü? Hangi hisseler yükseldi?

Altın yatırımcıları dikkat! Dünyaca ünlü 2 bankadan kritik altın yorumu geldi, bu son fırsat!

Ons altında meydana gelen değer kaybına rağmen doların yukarı yönlü hareketi gram altına güç vermeye devam ediyor! Wall Street ve Commerzbank'ın ünlü analistlerinden altın fiyatlarına ilişkin son dakika açıklamaları geldi. Peki, gelecek hafta altın fiyatları ne olacak? İşte detaylar...

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüşü olanlar dikkat! Hemen son dakika fiyatlara bakın! 3 Temmuz 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftalarda 12 lira seviyelerine kadar tırmanmıştı. Gümüşün yukarı yönlü hareketi bir süre devam etti ancak cuma gününden beri düşüş yaşanıyor. Peki bugün gümüş kaç lira oldu 3 Temmuz 2022? Gümüş fiyatlarında son durum ne?  İşte son dakika gümüş fiyatları 3 Temmuz 2022...

TOKİ ucuz konut için beklenen hareketi yaptı! Son iki gün, düğmeye basılacak

Hükümetin Türkiye'deki konut krizine çözüm üretmesi için 30 milyar liralık kaynak ayırdığı TOKİ, merakla beklenen ucuz konut projelerini teker teker açıklamaya başladı. 509 konutluk yeni proje için 17 Haziran Cuma günü düğmeye basılacak.

Dünya Bankası'ndan altın ve dolar için ezber bozan açıklama geldi! Son dakika... 

Dünya Bankası'ndan altın ve dolar için ezber bozan açıkalama geldi. Son dakika haberine göre Dünya Bankası altın fiyatlarının hareketi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar...

Altın alıp satmayı düşünenlere 'tuzak' uyarısı! Fiyatların düşmesine bakarak bu hatayı sakın yapmayın

Altın piyasa uzmnaları altının fiat hareketlerinde düşüş zamanlarının iyi takip edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Altında düşüş hareketi alım için iyi bir fırsat olarak görülürken piyasa uzmanı İslam Memiş, 'altın fiyatındaki tuzağa' dikkat çekti.

Shiba Coin'de büyük yükseliş!

Dogecoin'in katili şeklinde çıkarılan Shiba Inu sert yükseliş gösteriyor. Aylardır yatırımcısına zarar ettiren Shiba'daki yükseliş hareketi yeni umutlar da doğurdu.

Husi Ensarullah Hareketi Haberi

Husi Ensarullah Hareketi

Yemen'de Husi Ensarullah Hareketi'nin başkent Sana'da kontrolü ele geçirmesinin ardından günlük hayat devam ediyor. Birleşmiş Milleder Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Dünya Kültür Mirası içinde yer alan Eski Sana tarihi mimarisiyle dikkat çekiyor. Turistlerin uğrak yeri olan Eski Sanada siyasi istikrarsızlık turizme darbe vurduğu...