03 / 05 / 2024

Borsada en çok düşen ve en çok yükselen hisseler hangileri?

Borsada en çok düşen ve en çok yükselen hisseler hangileri?

Borsada yarın nasıl bir seyir izlenecek? Düzeltme hareketi sürecek mi? Hangi veriler borsayı ve piyasaları etkileyecek. Bugün en çok hangi hisseler düştü? Hangi hisseler yükseldi?



Gün içinde çalkalanan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bir  önceki kapanışa göre 20,08 puan artarken, toplam işlem hacmi 72,9 milyar lira seviyesinde  oldu. Borsada yarın nasıl bir seyir izlenecek? Düzeltme hareketi sürecek mi? Hangi veriler borsayı ve piyasaları etkileyecek. Bugün en çok hangi hisseler düştü? Hangi hisseler yükseldi?

Bosa İstanbul'da bugün en çok kaybettiren Bankacılık endeksi oldu. Bankacılık endeksi yüzde 9,39 değer kaybetti, holding endeksi ise yüzde 1,85 artış kaydetti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 6,41 ile madencilik, en çok kaybettiren ise bankacılık oldu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön