26 / 05 / 2024

Hüsnü Murat Günaydın

Hüsnü Murat Günaydın

Oanda Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Evgin, Bülent Akbaş, Hüsnü Murat Günaydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ağustos'ta kuruldu

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Söğüt ve Hacı Söğüt ortaklığında kuruldu.

Hüsnü Akhan kimdir?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüsnü Akhan'ın biyografisi...

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüsnü Akhan'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Nevzat Öztangut, Hasan Hüsnü Güzelöz'ün yetkilerinin aynen devam etmesine karar verildi. 

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Murat Kurum: Salda Gölü'nün çevresinde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Millet Bahçesi projemizle Salda Gölü'nün çevresinde herhangi bir yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz." dedi...

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Murat Kurum bugün 100 Günlük Eylem Planı'nı değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, bugün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 100 Günlük İcraat Programı kapsamındaki çalışmaları değerlendirecek. 

Hüsnü Murat Günaydın Haberi

Hüsnü Murat Günaydın

Oanda Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Evgin, Bülent Akbaş, Hüsnü Murat Günaydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ağustos'ta kuruldu. Oanda Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kapsamında 25 TL'lik hisse Ahmet Evgin'e, 25 bin TL'lik hisse Bülent Akbaş'a ve 24 bin 975 TL'lik hisse ise Hüsnü Murat Günaydın'a ait. 


Oanda Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri vermek ve almak menfi mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak bu konular ile ilgili faaliyetler ve danışmanlık bağımsız kontrol proje ve yapı denetimi yapmak veana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Oanda Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi...