29 / 04 / 2024

hüzeyin sözlü

hüzeyin sözlü

Hüseyin Sözlü, "Kentsel dönüşümü binaları yenileme olanağından öte, Cumhuriyet döneminde şehircilik açısından kaybedilen zamanı telafi etme ve Adana'nın şehircilik, medeniyet çıtasını yükseltecek anlayışı uygulamalıyız" dedi.

O üniversiteye tam 252 memur alınacak! Hem de yazılı ve sözlü sınav olmadan!

Üniversitede memur olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı ilanlara bir yenisi daha eklendi. O üniversiteye tam 252 memur alınacak. Hem de yazılı ve sözlü sınav olmadan...

Yüksek Seçim Kurulu sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alıyor! YSK personel alımı başvuruları bugün başladı! 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alımı başvuruları resmen başladı. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 150 memur alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı! İstenilen belgeler belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı 150 memur alımı sözlü sınav sonuçları açıklandığını duyurdu. İşte detaylar...

Merkez Bankası'ndan sözlü dolar talimatı! Şirketlere dolar satışında sınırlama getirildi!

Merkez Bankası (MB) tarafından ‘acil durumlar’ haricinde firmalara dolar satışının sınırlandırılması için bankalara sözlü talimat verildi. 

Adalet Bakanlığı sözlü sınavla çok sayıda sözleşmeli personel alacak!

Adalet Bakanlığı sözlü sınavla çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte haberin detayları…

Yazılı ve sözlü sınav yok! Herkes bu ilana başvuruyor! İzmir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınıyor!

Yazılı ve sözlü sınav yok! İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi 4/B kapsamında Sözleşmeli olarak 147 Personel alım ilanını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Yazılı ve sözlü sınav yok! Bakanlık 121 sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı! Son başvuru 30 Ocak 2023!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü 4/B Sözleşmeli Personel Alımı İlanı’nı duyurdu. Bakanlık yazılı ve sözlü sınavsız olmaksızın 121 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte detaylar…

İşe girmek bu kadar basit! BOTAŞ sözlü sınavla 261 personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), çeşitli branş ve unvanlarda sözlü sınavla 261 personel alımı yapacağını duyurdu.

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Erzurum Hınıs TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Hınıs 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Hınıs ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Hınıs ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Hınıs sosyal konut projesi... 

Yeni hız sınırı bugün başladı! Hız sınırı limiti kaç oldu?

Otoyollarda yeni hız sınırı uygulaması bugünden itibaren yürürlüğe girdi. İşte tüm ayrıntılar… 

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi fiyatlarında fırsat! Dünyada ilk ve tek! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi, közde türk kahvesi, sütlü türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata ve sütlü kahve olmak üzere 4 farklı çeşit kahve yapabiliyor. Peki Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi kaç lira? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

hüzeyin sözlü Haberi

hüzeyin sözlü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Akdeniz Türk TV'de yayınlanan, Seyhan, Çukurova ve Sarıçam Belediye Başkanlarının katıldığı programda, Adana'yı birlikte geliştirip kalkındıracaklarını belirterek, Büyükşehir'in bazı projeleri ve hizmetleriyle ilgili bilgi aktardı. Sözlü, "Adana için birlikte çalışma kararlılığımız sürecek" dedi. 


Akdeniz Türk TV'de Yüksel Evsen'in hazırlayıp sunduğu, Savaş Çokduygulu, Efsun Tekyeten, Necmi Uçar'ın sorularıyla katıldığı Dört Köşe programına, merkez ilçe belediye başkanlarıyla birlikte konuk olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yeni yasayla, yetki ve sorumluluk alanlarının il sınırlarının tamamına yayıldığını söyledi ve yeni bir teşkilat yapılanmasının ardından kırsalda biriken susuzluk-yol eksiği sorunlarını gidermek için harekete geçtiklerini ifade ederek, sadece 1 yıl içinde 150 km'den fazla içme suyu şebekesi inşa ettiklerini açıkladı. 

Başkan Sözlü, geçen yıl 630 km yol yaptıklarını, bu yıl...