10 / 05 / 2024

Huzur Gayrimenkul Kimin

Huzur Gayrimenkul Kimin

Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Servet Cont, Sertaç Özdemir ve Müslüm Çeçen ortaklığında 10 bin 500 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Ostim Yatırım 3 gayrimenkulünü 46.3 milyon TL'ye sattı!

Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş.'nin Ostim OSB Mahallesi'nde bulunan 3 adet gayrimenkulü 46 milyon 296 bin 296,30 TL karşılığında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı İktisadi İşletmesi'ne satıldı...

TMSF, Huzur İnşaat'ın 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Huzur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı. 

Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Servet Cont, Sertaç Özdemir ve Müslüm Çeçen ortaklığında 10 bin 500 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ake Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ake Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmet Kemal Ersu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Skymar Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Skymar Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi, Kınaz Shahshıro ve Mohammed Mouhan Hamsho ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Marmaramall Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaramall Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Serhat Kar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Ersu Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ersu Gayrimenkul Anonim Şirketi, Serpil Ördekcioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat' ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Atatürk Caddesi' nde kuruldu.

Dome Yapı Taahhüt Ticaret Enerji ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Yapı Taahhüt Ticaret Enerji ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Girgin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Sarıyer, Huzur Mahallesi'nde kuruldu.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Huzur Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bakırhan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Espe Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espe Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Uğur, Fatih Uğur tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu.

Huzur Gayrimenkul Kimin Haberi

Huzur Gayrimenkul Kimin


Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin 500 TL sermaye ile bugün Servet Cont, Sertaç Özdemir ve Müslüm Çeçen ortaklığında  kuruldu. 


Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmede yazılı olan diğer işler.



Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres;  Fevzi Çakmak Mah.Karabekir Sok.No.3 B...