06 / 08 / 2024

Huzurevi ücretleri zammı

Huzurevi ücretleri zammı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, kendisine bağlı huzurevi ücretlerini 2014 yılının ikinci yarısından itibaren yüzde 10-20 oranında artırdı.Bakanlık, 2013 yılının tamamında ve 2014 yılının ilk yarısında huzurevi ücretlerinde artış yapmamıştı.

Minibüs zammı ne zaman uygulanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, şehir içi toplu ulaşım ücretlerine önemli bir zammın onaylandığı duyuruldu. Bu zam ile birlikte minibüslerin ücretleri de arttı. Peki, minibüslerdeki bu zammın yürürlüğe gireceği tarih nedir ve indi-bindi ücreti

İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık yeni ücretler

İstanbul servis ücretleri zammı belli oldu. Peki, İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık ücretler...

Son dakika: Köprü ve otoyollara KDV zammı geldi!

Son dakika aktarılan detaylara Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine KDV zammı geldi. Peki, Köprü ve otoyolların yeni ücretleri ne kadar oldu? İşte köprü ve otoyolların yeni fiyatları...

Milyonlarca veli bu haberi bekliyordu! Özel okul ücretleri belli oldu!

Özel okul ücretleri 2023 zam oranı için gözler Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e çevrilmişti. Özel okullara yapılan zam 4 Ocak Çarşamba günü Bakan Özer tarafından açıklandı. İşte, 2023 özel okul fiyatları zammı son durum...

İstanbulkart aylık abonman ücretine zam mı geldi? İstanbulkart ücretleri ne kadar? 27 Temmuz 2022 fiyat listesi!

İstanbulkart'a ise yüzde 100 zam uyguladı. Zammın ardından vatandaşlar, "İstanbulkart aylık abonman ücreti ne kadar, İstanbulkart aylık abonman kaç tl, İstabulkart ücretleri ne kadar?" gibi soruların cevabını araştırıyor. Peki, İstanbulkart aylık abonman ücretleri zamlandı mı? İstanbul'da toplu taş

İzmir'de öğrenci servis ücretleri ne kadar? İşte 2022 İzmir en yakın ve en uzak mesafe öğrenci servis ücretleri

Akaryakıta art arda gelen zamların ardından İzmir’de öğrenci servislerine de zam geldi. Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın talep ettiği yüzde 40’lık zam UKOME’de kabul edildi. İşte son gelen zammın ardından İzmir’de öğrenci servislerinin aylık ve yıllık ücretleri…

Kastamonu Tosya Huzurevi ne zaman açılacak?

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş iç tefrişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. Tosya'da yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor.

Kastamonu Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesine yapımı tamamlanan Huzurevi son konrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. İç donanımı tamamlanan Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa için gün sayıyor.

İlk abonelik ücretleri ne kadar?

İşyeri veya ev gibi bir taşınmaza taşınılması durumunda bazı aboneliklerin de alınması gerekli oluyor. Bu abonelikler için gerekli evraklar ile abonelik dağıtım şirketlerine müracaatta bulunuyor. Peki, ilk abonelik ücretleri ne kadar?

Ev kira zammı neye göre yapılır?

Taşınmaz kiralarında sözleşme süresinin yenilenmesi halinde, kira bedeline zam yapılıyor. Kira bedeline yapılacak zam ev ve işyerlerinde farklı şekilde hesaplanıyor. Peki, ev kira zammı neye göre yapılır?

Kira zammı davası nerede açılır?

Gayrimenkul kiralamalarında kira bedeli koşuluyla hâkim tarafından, kiralananın durumu göz önüne alınarak hakkaniyete göre belirlenebiliyor. Peki, kira zammı davası nerede açılır? Kira zammı davası nasıl açılır?

Kira zammı dava dilekçesi örneği!

Senelik sözleşmenin yenilenmesi halinde mal sahipleri kiraya zam yapılıyor. Yapılan zammın yüksek bulunması veya kabul edilmemesi halinde bir dilekçe ile kira zammı davası açılabiliyor. İşte kira zammı dava dilekçesi örneği..

Kira zammı davası nedir?

Mal sahiplerinin kanunda belirtilen oranlarda zam yapma hakları bulunuyor. Aksi halde, zam hesabında hakimin müdahalesi istenebiliyor. Peki, kira zammı davası nedir? Kira zammı davası nasıl açılır?

Huzurevi ücretleri zammı Haberi

Huzurevi ücretleri zammı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, kendisine bağlı huzurevi ücretlerini 2014 yılının ikinci yarısından itibaren yüzde 10-20 oranında arttırdı.


Bakanlık bünyesindeki huzurevleri ve huzurevi yaşlı bakım rehabilitasyon merkezlerinin 2014 yılının ikinci altı aylık dönemi için ücretler yeniden belirledi. Bakanlık, 2013 yılının tamamında ve 2014 yılının ilk yarısında huzurevi ücretlerinde artış yapmamıştı.


Huzurevi bakım ücretlerine A sınıfı tek ve iki kişilik, C sınıfı tek kişilik odalar için yüzde 15, B sınıf, C sınıfı iki kişilik, D sınıfı, E sınıfı odalar için yüzde 10, suit tek ve iki kişilik, D sınıfı, E sınıfı odalar için yüzde 10, suit tek ve iki kişilik odalar ile özel bakım bölümü için yüzde 20 artış uygulanacak.


Huzurevleri ile huzurevi yaşlı bakımı ve rehabilitasyon merkezlerinin oda tiplerine göre belirlenen asgari...