21 / 05 / 2024

huzurevi Yangın tatbikatı

huzurevi Yangın tatbikatı

Manisa'nın Soma ilçesinde, Soma Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Huzurevi’nde, Doğal Afet ve Yangın Söndürme tatbikatı yapıldığı sırada, personelin dinlenme odasında yangın çıktı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kent Konut'ta yangın ve deprem tatbikatı!

Kent-Konut’ta yangın ve deprem tatbikatı yapıldı. Acil Durum Eylem Planı’nın test edildiği tatbikatta Acil Durum Ekiplerinin çalışma yeteneği geliştirilirken, çalışan personelin olası yangın ve deprem durumunda nasıl hareket etmesi gerektiği tatbik edildi

Bayrampaşa'da deprem ve yangın tatbikatı yapıldı!

Bayrampaşa Arama Kurtarma Ekibi (BAYR-AK), gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirdi. Özel kostümlerini giyip 3 katlı binada çıkan yangından ve enkaz altından 2 kişiyi kurtaran ekiplerin çalışması büyük beğeni topladı.

Edirne Huzurevi'nde yangın!

Edirne Bahriye Üçok Caddesi üzerinde yaşlıların kaldığı binanın 2. katındaki bir odada bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın maddi hasarla atlatıldı. Yemek saati olması faciayı önledi.

Eskişehir'de deprem ve yangın tatbikatı yapıldı!

Eskişehir Devlet Hastanesi'nde deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Eskişehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Dr. Murat Çağlayan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yangın tatbikatı sırasında huzurevi yandı!

Manisa'nın Soma ilçesinde, Soma Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Huzurevi’nde, Doğal Afet ve Yangın Söndürme tatbikatı yapıldığı sırada, personelin dinlenme odasında yangın çıktı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Karabük'te yangın söndürme tatbikatı yapıldı!

Karabük'te yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Karabük Orman İşletme Müdürlüğünce gerçekleştirilen ve arazözlerle yangın söndürme helikopterinin de katıldığı tatbikat, gerçeği aratmadı. Etkinlik, Hamzalar köyünde bulunan odun deposunda yapıldı.

Manisa'da orman yangın tatbikatı yapıldı!

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında Manisa'da tatbikat yapıldı. Senaryo gereği ormanlık alandaki yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındıktan sonra söndürüldü...

Prysmian Group 5 Haziran'da yangın tatbikatı düzenleyecek!

Prysmian Group, ev, iş yeri, AVM gibi kapalı mekanlarda kalitesiz kablodan kaynaklanan yangınlara 5 Haziranda Ankara'da mini tatbikat da düzenleyeceği toplantı ile dikkati çekecek...

Çiğli Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi'nde yangın çıktı!

Çiğli ilçesinde özel bir huzurevinde yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Evka-2 semtindeki 27 kişiye hizmet verildiği öğrenilen Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

Beş yıl içinde yangın tatbikatına katılanların oranı yüzde 10’un altında!

Honeywell Life Safety yangın güvenliği araştırması kapsamında Türkiye çapında gerçekleştirilen kamu araştırmanın sonuçlarına göre son beş yıl içerisinde bir yangın tatbikatına katılanların oranı %10’un altında.

Türkiye'de kamu binaları yangın riski altında!

Türkiye'de yangından korunma bilinci dip seviyelerde. Türkiye çapında gerçekleştirilen kamuoyu araştırmasının sonuçlarına göre son beş yıl içerisinde bir yangın tatbikatına katılanların oranı yüzde 10'un altında...

Rixos Konya Otel'de yangın tatbikatı yaptılar!

Rixos Konya'da Yangından Korunma Haftası'nda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler çerçevesinde tüm otel çalışanlarına Yangın Eğitmeni Ümit Ekiz tarafından 'Yangında Farkındalık' ve 'Acil Durum Ekipleri" eğitimleri verildi..

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

huzurevi Yangın tatbikatı Haberi

huzurevi Yangın tatbikatı

Soma'da, 110 engelli ile 65 yaşlının kaldığı huzurevinde, eğitim tatbikatı sırasında yangın çıktı. 


Karamanlı Mahallesi Refik Şevket İnce Caddesi'nde 110 engelli ile 65 yaşlının kaldığı Soma Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Huzurevi’nde Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde görevli personeli tarafından "Doğal Afet ve Yangın Söndürme" tatbikatı yapıldı.


Merkezdeki 80 görevli personelin katıldığı eğitim tatbikatı devam ederken personelin dinlenme odasında yangın çıktı. Yangına, AFAD görevlileri müdahale etti. 


Paniğe yol açan yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparak yangında zarar gören eşyaları dışarı çıkarttı.


Tatbikatının bir parçası olan yangına müdahale bölümüne gelmeden gerçek yangın çıktığını belirten AFAD personeli Müfit Gündoğdu, "Huzurevindeki personele yönelik planladığımız rutin eğitimin bir bölümü olarak yangın tatbikatı da yapacaktık. Bu sırada gerçek...