17 / 05 / 2024

Huzurlu İnşaat 500 konutluk proje

Huzurlu İnşaat 500 konutluk proje

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı.

Gram altının 3.500 TL olacak diyen İslam Memiş tarih verdi! Altın alıp atmak isteyenlere kırmızı kodla uyarı geldi!

Altın yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Memiş, gram altının 3,500 lira olacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

Uzman isimden korkutan açıklama! Seçimden sonra kıymanın kilosu 500 TL mi oluyor?

2021 Kasım ayından bu yana düşük faiz politikasının uygulanması, son 24 yılın en yüksek enflasyonunu beraberinde getirdi ve temel gıda ürünlerinin hepsi önemli oranda zamlandı. Seçimden sonra kıymanın kilosu 500 TL mi oluyor?

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de en dip seviyeyi açıkladı! Bu rakamı gören sakın kaçırmasın

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altının 1.500 TL olacağını söylüyordu şimdi de en dip seviyeyi açıkladı. Bu rakamı gören sakın kaçırmasın.

Vestel'den solo fırın alanlara 500 TL'lik A101 hediye çeki fırsatı! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Ramazan ayı boyunca Vestel'den seçili solo fırın alanlara 500 TL tutarında A101 hediye çeki verilecek. İşte kampanya detayları..

1 gram bile altını olanlar acilen baksın! Şok! Şok! Gram altının 1.500 TL olacağı tarihi İslam Memiş peş peşe açıkladı!

1 gram bile altını olanlar acilen baksın! Şok!..Şok!..Gram altının 1.500 TL olacağı tarihi İslam Memiş peş peşe açıkladı!.. Bir bir açıklanan bu tarihi duyanların feleği şaştı... Hemen bakın...

Gram altının 1.500 TL olacağı tarih kesinkes belli oldu! Bu tarih görenlerin aklını başından aldı! Hemen gardınızı alın!

Altın fiyatlarındaki yükseliş piyasaların hareketlenmesini sağladı. Gram altın 2022 yılını 1.100 TL'den kapatırken, gram altının 1.500 TL olacağı tarih kesinkes belli oldu. Bu tarih görenlerin aklını başından aldı! Hemen gardınızı alın!

Gram altın birden 500 TL yükselecek! Uzman isimden hiç duyulmamış tahmin geldi! Net tarih verildi! Herkes hazır olsun

Altın fiyatlarını merakla takip eden yatırımcıları şaşkına çeviren son dakika altın açıklaması uzman isimden geldi Gram altının birden 500 TL artacağını söyleyerek net tarih verdi. Hazır olun o gün geliyor.

Gram altın 1.500 TL, dolar 30 TL olacak! Selçuk Geçer tarihi resmen açıkladı! İlk görenler kazanacak! Çabuk bakın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer altın ve dolar ile ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor. Gram altın 1.500 TL, dolar 30 TL olacak diyen Selçuk Geçer tarihi resmen açıkladı. Çabuk bakın...

Petrolün varili 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları kaç lira olur?

Rusya-Ukrayna arasındaki gerilimin etkisi ile petrolün varilindeki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Petrolün varili bugün 122 dolardan işlem görürken yükselmeye devam ediyor. Peki petrolün varili 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları kaç lira olur?

YDA İnşaat 500 milyon TL'lik tahvilin kupon ödemesini yaptı!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT72010 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemi bugün yapıldı...

Ziraat Bankası'nın Next Level'a el koyması birçok soruyu da beraberinde getirdi!

Pasifik İnşaat, 500 milyon TL'lik olduğu açıklanmış yatırım karşılığında Ziraat Bankası’na ne kadar borç taktı? Kredi alındığı iddia edilen devlet bankası Halkbank’a da borç var mı? 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Huzurlu İnşaat 500 konutluk proje Haberi

Huzurlu İnşaat 500 konutluk proje

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı. Konutların eylül ayında satışa sunulacağını belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, şu bilgiyi verdi: "Bugüne kadar 15 ilde 38 proje yaptık. Yeni karma yapı 27 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Önceliğimiz aileler. Çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek donatıları proje içinde...