04 / 05 / 2024

Huzurlu İnşaat kampanya

Huzurlu İnşaat kampanya

Huzurlu İnşaat, Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı. Projesinde 120 ay vadeye 0 peşinat uygulanıyor.

Huzurlu İnşaat'tan 10 bin dolar bozdurana yüzde 10 indirim!

Huzurlu İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar‘dan TL’ye dönelim çağrısını desteklemek adına “Huzurlu Marmara” projesinde 10 bin dolar bozdurana yüzde 10 indirim kampanyasını başlattı.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Şartları taşıyorsanız 2000 TL alacaksınız! Kampanya bitmeden yetişin!!

Bankaların kampanyaları arka arkaya geliyor ve müşteri çekme yarışına heyecan ve rekabet katıyorlar. Ziraat Bankası'nın yaptığı kampanya ise başka bir yerde bulamayacağınız cinsten. Ziraat Bankası kartına sahip olanlara 2 bin TL hediye verileceği duyuruldu. 

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!

Migros dev bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Akın ettiren kampanya ile birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim var. Kampanya 5 Ocak’ta sona eriyor!

Altınçizgi kampanya başlattı! Çocuk altın bilekliklerde dev indirim! 10 Kasım 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Herkesin merakla beklediği Altınçizgi kampanya günleri başladı. Çocuk bileklik almak isteyenler için dev indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peki çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik kaç lira? İşte 10 Kasım Altınçizgi çocuk altın bileklik fiyat listesi.

Masar İnşaat öğrenci potansiyelini yatırıma dönüştürüyor!

rotasını Türkiye’ye çeviren Masar İnşaat, Düzce’de inşa ettiği Masar Tower projesinde yatırımcılar için cazip bir kampanya başlattı. 

Şua İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Şua İnşaat Anneler Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Elite Concept'te kampanya kapsamında 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Şua İnşaat Elite Concept kampanya!

Şua İnşaat Elite Concept kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.

Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya!

Şua İnşaat, Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve vade farksız 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..

Huzurlu İnşaat kampanya Haberi

Huzurlu İnşaat kampanya

Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde konumlandırdığı 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan "Huzurlu Marmara" projesi, Emlak Konut GYO liderliğinde Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyelerinin başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı. 


GÜVENİN GÖSTERGESİ 

Dükkanlar ve sınırlı sayıdaki 2+1 daireleri 374 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunan ve kısa sürede hızlı bir satış gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, 120 ay vadeye sıfır peşinat uyguluyor. Kampanyanın, Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine olan güvenin göstergesi olduğunu belirten Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Düzenlediğimiz tarihi kampanya ile yatırımcıya 10 yıl vade sıfır peşinat avantajı sunuyoruz. Daha önce peşinat ve yüksek faiz oranlan nedeniyle konut sahibi olamayan vatandaşlar bu kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olabilecek" ifadelerini kullandı. 


KIRA ÖDER GİBİ 

Düzenledikleri kampanya ile vatandaşların...