08 / 05 / 2024

Huzurlu Yuvam Yapı Gayrimenkul

Huzurlu Yuvam Yapı Gayrimenkul

Huzurlu Yuvam Yapı Gayrimenkul Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Selim Bulut ve Ali Zeki Osmanağaoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Beylikdüzü'de kuruldu.

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Hatamı ve Mahboobeh Ranjbar ortaklığında kuruldu.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Yurt dışındaki Türk vatandaşlar için YUVAM hesabı!

Korumalı mevduat hesaplarında yeni düzenleme yapıldı: Gurbetçilerin dövizleri Merkez Bankası'nda bozdurularak 'YUVAM' hesabına aktarılacak.

Huzurlu İnşaat Anadolu'ya yatırım yapıyor!

Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

Huzurlu Marmara'da kişiye özel ödeme planı!

E-5 otoyolu ile TEM Otobanını birbirine bağlayan bölgede yükselen Huzurlu Marmara'da teslimler 2019’da yapılacak...

Güneşli Huzurlu Marmara Konutları satılık!

Huzurlu Marmara Güneşli projesi Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Huzurlu Marmara Güneşli projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara dükkan satış fiyatları!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara dükkan satış fiyatları 1 milyon 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara ödeme şekilleri!

Anahtar teslimlerinin Ekim 2018 yılında yapılması planlanan Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri'nde fiyatlar 374 bin TL'den başlıyor...

Huzurlu Marmara Evleri ödeme koşulları!

Huzurlu Marmara Evleri ödeme koşulları kapsamında peşinat vermeden konut bedelinin tamamı için kredi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Huzurlu Marmara güncel fiyat bilgisi!

Huzurlu Marmara güncel fiyat listesi 374 bin TL'den başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesinde peşinatsız ödemeler yapılıyor...

Huzurlu Yuvam Yapı Gayrimenkul Haberi

Huzurlu Yuvam Yapı Gayrimenkul

Huzurlu Yuvam Yapı Gayrimenkul Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Selim Bulut ve Ali Zeki Osmanağaoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Beylikdüzü'de kuruldu. 


Huzurlu Yuvam Yapı Gayrimenkul Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyalaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı b. Her nevi boya maddeleri yan ürünlerinin , metal boyası, oto boyası , astar , plastik, yağlı, saten boya, tiner, macun benzeri mamul ve yarı mamul ürünlerinin imali, ithali, ihracı. c. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izalasyonu, dış cephe izalasyonu yapmak.ısı yalıtımlı, giydirmeli, dış cephe kaplama işleri yapmak....