18 / 05 / 2024

hyde park konuşmacının köşesi

hyde park konuşmacının köşesi

Yaklaşık 150 yıllık "Konuşmacının Köşesi", İngiltere Kültür, Medya ve Spor Bakanı Sajid Javid ve Kraliyet Parkları Genel Müdür Linda Lennon 'ın katıldığı törenle yeniden açıldı.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın konuşmacıları belirlendi!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması’nın dördüncüsünün konuşmacıları belirlendi...

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bursa Ekonomi Gazetecileri kentsel dönüşümü konuştu!

Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen panelde kentsel dönüşüm konuşuldu. Panelde yer alan konuşmacılar kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti.

Trabzon Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesi 12 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesini 12 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Ankara'ya Hyde Park kurulacak!

Çankaya’nın 750 bin metrekarelik bir yeşil alan üzerine kurulacak olan Bademlidere Kent Parkı Projesi, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak. 

Millet bahçesi Central Park'ın 3, Hyde Park'ın 8 kat büyüğü olacak!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Atatürk Havalimanı'na kurulacak millet bahçesinin New York'taki Central Park'ın 3 katı ve Londra'daki Hyde Park'ın 8 katı büyüklüğünde olacağını söyledi.

Amerika’nın Central Park’ı varsa, bizim de millet bahçemiz olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İBB'yi ziyaret etti. Erdoğan, "Amerika’nın Central Park’ı varsa, İngiltere’nin Hyde Park’ı varsa, bizim de millet bahçelerimiz olacak" dedi...

Dünyada tema park sektörünün büyüklüğü 45 milyar dolar!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, tema park sektörünün büyüklüğünün dünyada 45 milyar dolar olduğunu söyledi.

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

İşte Park Mavera 3'te satışta olan konutların ortalama satış fiyatları!

Park Mavera 3'ün gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatları yayınlandı.

Güngören Park AVM yarın açılıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın ilk AVM yatırımı olan Güngören Park AVM, yarın açılacak.

hyde park konuşmacının köşesi Haberi

hyde park konuşmacının köşesi


İngiltere'nin başkenti Londra'nın ünlü parkı Hyde Park'ta bulunan "Konuşmacının Köşesi" (Speakers' Corner), yenilendi.


Yaklaşık 150 yıllık  "Konuşmacının Köşesi", İngiltere Kültür, Medya ve Spor Bakanı Sajid Javid ve Kraliyet Parkları Genel Müdür Linda Lennon'ın katıldığı törenle yeniden açıldı.


Londra'nın en büyük parkını ziyaret eden çok sayıda kişiyle turistin dikkatinden kaçmayan bu köşede, politikadan dine, sanattan teknolojiye kadar her konuda fikirlerini açıkça ortaya koyan insanlara rastlanıyor.


Pakistan asıllı bir aileden gelen Sajid Javid, açılışta yaptığı konuşmada, konuşma özgürlüğüne vurgu yaptı. Javid, çocukken İngiltere'ye ilk geldiği zaman, bir yakınıyla "Konuşmacının Köşesine" gittiğini dile getirerek, "Bana 'burada gördüğünü asla Pakistan'da göremezsin, buna Pakistan'da asla izin verilmez' dedi. Bu maalesef doğru ve dünya genelinde halen birçok ülkede öyle" diye kaydetti.


Anadolu Ajansı muhabirine konuşan Lennon da yenileme çalışmalarına...