07 / 05 / 2024

Hyfix temel altı su yalıtımı

Hyfix temel altı su yalıtımı

Ankara'da 330 ofisi ile 10300 metrekarelik alanda üretim yapan İnterfiks Yapı Kimyasalları şirketi, markası Hyfix ile Vodafone Arena stadyumunun ardından bu kez de Moment Beştepe Projesi'nin temel altı su yalıtımını üstlendi

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları üretim maliyetlerinin altında!

Finans piyasaları, teknik ve temel analiz stratejisti Elit Finans, konut fiyatlarının üretim maliyetlerinin altında fiyatlandığını belirterek, ihtiyacı olanlar için konutun değerlendirilebilir seviyelerde olduğunu kaydetti.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Türkiye'de altın alarmı! Tonlarca altın için tarih verildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ağrı Diyadin Mollakara Altın Tesisi Temel Atma Töreni'nde konuştu. Muhiddin Gülal, Ağrı tesisin ilk altın dökümünü 2022 yılının sonunda yapılacağını açıkladı.

Merkez Bankası: Haziran'da temel mal enflasyonu tüm alt gruplarda yükseldi!

Temel mal enflasyonu tüm alt gruplarda yükselirken, hizmet enflasyonu normalleşme sürecinin etkilediği kalemler öncülüğünde arttı.

Kağıthane'de boşaltılan evlerden biri çöktü!

Kağıthane'de 2 yıl önce temel kazısı yapılan inşaat alanında destek duvarı çöktü. Çökmenin ardında üst tarafta bulunan 2 binanın altındaki toprak kaydı ve boşaltılan evlerden biri çöktü.

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Sütlüce'de boşaltılan bina çöktü!

Sütlüce'de bulunan 4 katlı binada temel açma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Olay sonrası boşaltılan bina çok geçmeden çöktü.

Folkart 3 projesinde ODE yalıtım ürünlerini tercih ediyor!

Folkart Boyalık Çeşme Residence projesinde, temel altı su yalıtımı ve perde su yalıtım işlerinde ODE Yalıtım ürünleri kullanıldı. 

Altınlale Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınlale Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Temel imzasıyla kuruldu.

Alanya Teleferik Projesi'nde temel betonu döküldü!

Geçtiğimiz kasım ayında kazı ve temel atma çalışmalarının başladığı Teleferik Projesi’nde alt istasyonun temel betonu bugün döküldü.

Maltepe'de temel kazısı sırasında göçük meydana geldi!

Maltepe Altıntepe Mahallesi Ali Paşa Sokak'ta, bir inşaatın temel kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bu sırada bir bölümü göçük altında kalan iş makinesinin operatörü, yara almadan kurtuldu. Operatör, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

Hyfix temel altı su yalıtımı Haberi

Hyfix temel altı su yalıtımı

Türkiye'nin en büyük su yalıtım sistemleri şirketlerinden İnterfiks, proje ağını genişletiyor. Ankara'da 330 ofisi ile 10300 metrekarelik alanda üretim yapan İnterfiks Yapı Kimyasalları şirketi, markası Hyfix ile Vodafone Arena stadyumunun ardından bu kez de Moment Beştepe Projesi'nin temel altı su yalıtımını üstlendi. 22 ülkede, teknik ve uzman kadrosuyla birlikte önemli projeleri üstlenen şirketin ürettiği Hyfix, yıllar sonra dahi kendini tamir edebilen reaktif yapısından dolayı su izolasyonunda korozyona karşı çözümler sunuyor. 



Sabah



Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı;


İş dünyasına benzersiz bir çalışma ortamı sunmaya hazırlanan Moment Beştepe projesi, temel altı su yalıtımında; yalnızca yüzeyi değil betonun tamamını yalıtarak beton ömrü boyunca su izolasyonu için en garantili çözümü sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemlerini tercih etti


Ankara’nın çok özel bir noktasında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin hemen...