26 / 07 / 2024

i Yalova Yolu konut sektörü

i Yalova Yolu konut sektörü

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisi ile özellikle yabancı yatırımcıları hedefleyen yeni bir konut projesine başlıyor.

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Antalya'da protesto için yolu prefabrik evle kapattı!

Antalya Konyaaltı'nda bir vatandaş, tapulu arazisinden geçtiğini söylediği yolu prefabrik evle kapattı. 

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Yalova’da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Yalova’da İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yalova’nın Kentsel Dönüşüm Stratejisi” konulu toplantıda kentsel dönüşüm hakkında katılımcılarla fikir alışverişi gerçekleştirildi…

Eyüp Alibeyköy'deki akaryakıt istasyonu için yeni imar plan!

İstanbul 4'üncü ve 10'uncu İdare Mahkemeleri 3 farklı iptal kararı alındı. Akaryakıt istasyonu için parsel bitişiğindeki yolu trafiğe kapatıldı.

Yalova Terma City 2019'da açılıyor!

Karaderili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas,180 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Yalova Terma City'i 2019'un başında açmayı planladıklarını söyledi..

Alpiş Aden House satışta!

Alpiş Aden House projesi 300 milyon TL yatırım bedeliyle Bursa Osmangazi'de hayata geçiriliyor. Fiyatların 300 bin liradan başladığı proje Yalova Yolu üzerinde yer alıyor.

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak.

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

Düzce Çevre Yolu için kamulaştırmalar tamamlandı!

Düzce Belediye tarafından çevre yolu bağlantıları için başlattığı kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Rıhtım caddesinden Haydar Göreli caddesine uzanan bölgedeki 33 hak sahibi ile yapılan kamulaştırma görüşmelerinden olumlu sonuç çıktı.

Emay İnşaat Yalova Kentplus daire fiyatları!

2018 yılı Aralık ayında konut teslimerinin gerçekleşeceği Yalova Kentplus projesi 163 blok şeklinde yükseliyor. Emay İnşaat Yalova Kentplus daire fiyatları 346 bin TL’den başlayarak değişiyor.

i Yalova Yolu konut sektörü Haberi

i Yalova Yolu konut sektörü

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisi ile özellikle yabancı yatırımcıları hedefleyen yeni bir konut projesine başlıyor. 


BUTTİM Kavşağı'nın ve yeni tramvay hattının devreye girmesiyle kısa bir süre sonra kentin yeni cazibe merkezi olacak Yalova Yolundaki konut projesi hayata geçirilecek. İstanbul-Bursa-İzmir Otobanfnın faaliyete geçmesi ile ulaşımın kolaylaşmasından dolayı projedeki dairelerin önemli bir bölümünün başta yabancı yatırımcılara satılması hedeflenirken, Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Son yıllarda Türkiye'de yaşanan güven ve istikrar ortamından dolayı, 300 daire ve 18 işyerinden oluşan projeyi hayata geçireceğiz. 


Alpiş Group olarak, büyüyen Türkiye'nin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Alpiş Group, Yeni Yalova Yolu üzerinde AS Merkez'in karşısında satın aldığı 24 bin metrekare arsa üzerinde, 300 daire...