19 / 07 / 2024

İbad Hüseyinli Parkı açılış

İbad Hüseyinli Parkı açılış

Şahinbey Belediyesi tarafından Kocaoğlan Mahallesi’ne yaptırılan ve Azerbaycan Milli Kahramanı İbad Hüseyinli’nin adının verildiği parkın açılışı yapıldı, açılışa Milli Eğitim Eski Bakanları Hasan Celal Güzel de katıldı...

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Sürücüler müjde! Ehliyette devrim gibi bir gelişme geliyor! Peş peşe açıklandı!

Yapılandırma yasası çerçevesinde ışık ihlalleri, hız, park cezası, emniyet kemeri, emniyet şeridi ihlali gibi nedenlerden trafik ceza puanı dolan sürücülerin ehliyetleri de geri iade edilecek. İşte detaylar…

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Hüseyinli Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli Mahallesi, 112 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere Çekmeköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Hüseyinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde yeni gelişme!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun inşaatı tamamlanan Hüseyinli-Kömürlük Şile Bağlantı Yolu kesimi trafiğe açıldı.

Çekmeköy Hüseyinli Mahallesi imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hüseyinli Mahallesi, bir kısım parsellere ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli Mahallesi imar değişikliği askıda!

Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Etkilenme Bölgesi, Hüseyinli ve Sırapınar Köyleri ile Ömerli Mahallesi Batı bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli Mahallesi imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Etkilenme Bölgesi, Hüseyinli Mahallesi bir kısım parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Beykoz Tepe Aura ne zaman teslim?

Hafriyat çalışmalarının geçtiğimiz hafta başladığı Beykoz Tepe Aura projesi İstanbul Ömerli'de, 3. köprü Hüseyinli çıkışına 1 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki Beykoz Tepe Aura ne zaman teslim?

Kuzey Marmara Otoyolu Şile bağlantı yolu imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli-Şile (Kömürlük) Bağlantı Yoluna ilişkin Bozhane, Göllü, Kılıçlı ve İshaklı Köyleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli Şile imar planı askıda!

AVRUPA ile Asya kıtasını üçüncü köprü ile birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu’nun (Otoyol 7) kolları çıkmaya başladı.

İbad Hüseyinli Parkı açılış Haberi

İbad Hüseyinli Parkı açılış


Şahinbey Belediyesi tarafından Kocaoğlan Mahallesi’ne yaptırılan ve Azerbaycan Milli Kahramanı İbad Hüseyinli’nin adının verildiği parkın açılışı yapıldı.

Parkın açılışına; Milli Eğitim Eski Bakanları Hasan Celal Güzel, Mehmet Sağlam, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Eski Milletvekili Derya Bakbak, Azerbaycan Bakü Milletvekili İtibar Hüseyinov, Hocavent Vali Yardımcısı Şahit Aslanov, Dünya Azerbaycanlılar Kültür Medeniyeti Merkezi Başkan Yardımcısı Rasim Mehmedov, Atilla Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gülşen Behbud ve parka ismi verilen kahraman İbad Hüseyinli katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan açılış töreni Azerbaycan Milli Marşı ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törende konuşan Başkan Tahmazoğlu, açılışı yapılan parkın Türkiye ve Azerbaycan dostluğunun simgesi olarak ayrı bir öneminin olduğunu söyledi.

Başkan Tahmazoğlu: “Azerbeycanla Dostluğumuz Daim Olsun”

Azerbaycan ile olan dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin her zaman...