25 / 08 / 2024

İBB Altunizade otopark ihalesi ne zaman

İBB Altunizade otopark ihalesi ne zaman

İstanbul Büyükşehir Belediyesi içinden çıkılmaz hale gelen trafiğe çözüm aramaya devam ediyor. İBB, bunun için Üsküdar Altunizade Mahallesinde iki arsaya otopark yaptıracak...

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

İSPARK otopark ücretlerine zam yolda! Otopark ücretleri 28 TL'den 45 TL'ye yükselecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 63'e kadar zam yapılmasını talep etti. Bu durumun gerçekleşmesi halinde otopark ücretleri 28 TL'den 40 TL'ye yükselecek.

İstanbullulara yüzde yüz zam şoku! İSPARK otopark ücretleri isyan ettirdi! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İBB iştiraki İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İstanbul'da bazı yerlerde 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Çekmeköy'de otopark arazisi yerine villa mı inşa edilecek?

İstanbul Çekmeköy’de 16 bin metrekarelik arazinin imar planı, İBB Meclisinde çoğunlukta olan AK Parti oylarıyla değiştirildi. Buna göre; söz konusu araziye otopark yerine villa inşa edilecek

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark olacak!

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

Sancaktepe otopark projesi imar planı askıda!

İBB, Sancaktepe Emek Mahallesi'ndeki Sancaktepe Hastane Yanı Otopark Projesine ilişkin imar planını askıya çıkardı..

Çengelköy’e otopark düzenlemesi!

İBB, Çengelköy’ün meydan ve yollarını tarihi görünümüne kavuşturmak için çalışma başlattı. Bölgedeki 20 dönüm büyüklüğündeki araziye otopark yapılacak.

Bebek sahiline 143 araçlık otopark geliyor!

Bebek sakinleri şu sıralar oldukça endişeli. İBB Beyaz Masa’yı elektronik mesajlarıyla soru yağmuruna tutuyor, endişelerini dile getiriyorlar. Nedeni ise İBB’nin Bebek-Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesi kapsamında sahil yoluna yapmayı planladığı 143 araçlık otopark.

İBB, Torun Center’dan otoparkını istedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 10 işçiye mezar olan Torunlar Center’dan daha önce İBB’ye devretmesi konusunda anlaştıkları otoparkın akıbetini, ancak Meclis üyelerinin hatırlatması üzerine sordu.

İBB Altunizade otopark ihalesi ne zaman Haberi

İBB Altunizade otopark ihalesi ne zaman

İstanbul Büyükşehir Belediyesi içinden çıkılmaz hale gelen trafiğe çözüm aramaya devam ediyor. IBB, bunun için Üsküdar Altunizade Mahallesinde iki arsaya otopark yaptıracak. 

İnşaatları, 30 yıllık işletme süresine karşılık olarak yaptırmayı planlayan IBB, bu yapıların yaklaşık yatırım bedellerini 24 milyon 468 bin 64 lira + KDV tahmini fiyatını yıllık 222 bin 673 lira + KDV ve geçici teminatını da 6 bin 680 lira olarak belirledi. Bir yıl içinde yapılması istenen otopark ve parkların ihalesi 1 3 Şubat 2015 günü saat 16:30da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane İstanbul adresinde gerçekleştirilecek. 


Bizim...