19 / 05 / 2024

ibb arnavutköy parkı

ibb arnavutköy parkı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Arnavutköy Şehir Parkı'nın inşaatı geçtiğimiz Ocak ayının sonunda başladı. 97 bin metrekare alana kurulacak olan Arnavutköy Şehir Parkı projesinin 2015'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor...

İBB'den Emlak Konut THY Arnavutköy harekatı: Kaçak inşaatları durdurun, ruhsatları iptal edin!

İBB, Arnavutköy Belediyesi’ne yazı yollayarak imar planları iptal edilen Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek Yenişehir sınırları içinde devam eden inşaatları durdurmasını ve yapı ruhsatlarını iptal etmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi, Konut Alanı, Konut + Ticaret Alanı, Dere Koruma Bandı Alanı, İmar Hakkı Aktarım Alanı, Park Alanı ve Yol Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 5757 ada, 4, 5, 7 parsellerin bir kısmı, 5757 adadaki park terkinli alanın bir kısmı ve Haraççı Mahallesi, 5957 ada, 1 parselin kuzeyinde yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Arnavutköy'de Vadi Park ve 39 mahalle parkı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Vadi Park ve 39 mahalle parkı, yapılan görkemli açılış ile vatandaşların hizmetine girdi.

Arnavutköy Karaburun Parkı hizmete açıldı!

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaburun Örfi Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nun bulunduğu alana, park yapım çalışması tamamlandı. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş oldu.

Arnavutköy'e yeni parklar geliyor!

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaburun Örfi Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nun bulunduğu alana, park yapım çalışması başladı. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş olacak.

Arnavutköy Vadi Park projesi ne durumda?

Arnavutköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Vadi Park projesinde son durum havadan görüntülendi. Belediye, Vadipark'ın son karelerini Twitter ve Facebook hesabı aracılığıyla sosyal medyada paylaştı... İşte Arnavutköy'ün beklenen projesinde son durum

Arnavutköy Hadımköy 300 Ada 10 Parselin imar planı askıdan indiriliyor!

Arnavutköy Hadımköy, 300 ada, 10 parselin Dini Tesis Alanı olarak düzenlenmesi ve tescil harici alanın Park Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı bugün askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Avrasya GYO Arnavutköy'deki gayrimenkullerin alım işlemlerini tamamladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Arnavutköy Durusu Park'ta bulunan iki katlı ve üç katlı iki kargir iş yeri ve arsa ile beş adet bir katlı, bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsasının alım işlemlerinin tamamlandığını bildirdi...

Arnavutköy Hadımköy 378 parselin imar planı askıda!

Hadımköy 378 Parselin Mera Alanında Kalan Kısmının Park Alanına Alınmasına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Tadilatı, Arnavutköy Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İmar planı, 30 Nisan 2014'te askıdan indirilecek.

ibb arnavutköy parkı Haberi

ibb arnavutköy parkı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Arnavutköy Şehir Parkı projesinin inşaatına başlandı. Arnavutköy Şehir Parkı projesi 97 bin metrekare alanda, Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin karşısında inşa ediliyor.


Arnavutköy Şehir Parkı projesinde spor sahaları, etkinlik alanı, seyir terasları, çim kayağı, süs havuzları, rekreasyon alanları, kültür merkezi binası, bisiklet parkuru, süs havuzları, çocuk oyun aktivite alanları, lokanta, kafeterya, mescit gibi alanlar yer alıyor.


Arnavutköy Şehir Parkı'nın inşaat çalışmaları geçtiğimiz Ocak ayının sonunda başladı. Büyük Şehir Parkı'nın 2015 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.








Arnavutköy Şehir Parkı nerede?