09 / 05 / 2024

ibb Başakşehir projeleri

ibb Başakşehir projeleri

İBB, Başakşehir'de Ata Sporları Merkezi inşa ettirecek. 285 bin metrekare alanda hayata geçirilecek projenin ihalesi 26 Temmuz 2018 Perşembe günü yapılacak...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

İBB Başakşehir'de imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 10 milyon 840 bin 80 lira, geçici teminat bedeli ise 325 bin 202 lira olarak belirlendi.

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İBB Başakşehir'deki aile sağlığı merkezini Kovid-19 döneminde sattı iddiası!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İBB'nin Başakşehir'deki aile sağlık merkezinin kapısına kilit vurduğunu belirtti...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

İBB'den Başakşehir'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan gayrimenkulü 4 milyon 516 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

İBB'den Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatına ilişkin açıklama!

İBB, dün açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatında yaşanılan süreci açıkladı. İBB, hastaneye ulaşımı sağlayacak yolların inşaatının İBB tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı...

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

ibb Başakşehir projeleri Haberi

ibb Başakşehir projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü Başakşehir'de 285 bin metrekare alan üzerinde Başakşehir Ata Sporları Merkezi inşa edecek. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin tamamlanması yer tesliminden itibaren 350 takvim günüdür. Başakşehir Ata Sporları Merkezi ihalesi 26 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 11:00'de yapılacak.

İhale Metni
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
BAŞAKŞEHİR ATA SPORLARI MERKEZİ İNŞAATI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 
İhale Kayıt Numarası : 2018/307577
1-İdarenin
a) Adresi : Hacı Ahmet Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1 34440 Kasımpaşa BEYOĞLU/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124494796 - 2124495090
c) Elektronik Posta Adresi...