28 / 04 / 2024

ibb Benim İstanbulum İstanbul’un Semtleri yarışması

ibb Benim İstanbulum İstanbul’un Semtleri yarışması

2. Ulusal “İstanbul” Temalı Fotoğraf Yarışması “ Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri ” fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllerini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın elinden aldı.

Depremde 96 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nde şok eden gelişme: Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok...

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Ebrar Sitesi F Blok'ta 96 kişinin ölümüne ilişkin 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Tevfik Tepebaşı ''Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok.'' diyerek kendisinin suçlu olmadığını savundu.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler dikkat! Ne yapılması gerekiyor? Ücretlerde yeni ayar!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kapsamında emekli olan milyonlarca kişinin arasında maaşını düşük bulanlar yer alıyor. Peki ''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler ne yapmalı? İşte ayrıntılar...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Adib Basmenj, Hesam Moradı, Mohammadreza Shokrı ve Shahin Moradı ortaklığında kuruldu.

Benim Kentim Yalova'da yaşam başlıyor! 

Yalova Armutlu’da Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Benim Kentim Yalova'da yaşam başlıyor...

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Benim Kentim Yalova'da 468 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Benim Kentim Yalova projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 468 bin TL'den başlıyor, projede yer alan konutların satışları devam ediyor...

Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020!

Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020 ve Benim Kentim Yalova güncel fiyat listesi...

Benim Kentim Yalova nerede?

Benim Kentim Yalova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 403 konut bulunuyor...

ibb Benim İstanbulum İstanbul’un Semtleri yarışması Haberi

ibb Benim İstanbulum İstanbul’un Semtleri yarışması


2. Ulusal “İstanbul” Temalı Fotoğraf Yarışması “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllerini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın elinden aldı.


Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Başkan Kadir Topbaş’ın yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Yalçın Karayağız, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şen, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Turaç ve yarışmada dereceye giren fotoğraf sanatçıları katıldı.



Ödül gecesinde konuşan Başkan Kadir Topbaş, fotoğraf yarışmalarıyla birlikte tarihe iz bırakıldığını ve gelecek nesiller için de bu fotoğrafların önemli birer kaynak olacağını söyledi. Yaptıkları işler ve yatırımlarla amaçlarının geleceğe iz bırakmak olduğunu kaydeden Başkan Topbaş, “Biz, gelecek kuşaklara iz bırakacak belgelerin peşindeyiz....