21 / 05 / 2024

ibb beşiktaş

ibb beşiktaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince 22 Mart tarihinde yapılan çalışmalarda Ortaköy Meydanı'ndaki izinsiz yapılar bulundukları yerden kaldırıldı

İBB, Beşiktaş'ta 190 bin liraya daire satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş'ta yer alan daire 190 bin liraya satılıyor. Dairenin ihalesi 25 Temmuz günü yapılacak

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

İBB Beşiktaş'taki 2 bin 882 metrekarelik arsayı satıyor! Arsaya biçilen değer tam 518 milyon 760 bin TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'taki arsayı 518 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor! 

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, bugünkü köşesinde, Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus arazisinin serüvenini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Beşiktaş Ulus imar planlarına İBB'den onay!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından plansız alan olarak kaydedilen Beşiktaş Ulus'taki bir arazinin imar değişikliğine onay verildi. 

İBB Beşiktaş'taki arsasını 175 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Dikilitaş Mahallesi, 77 parsel 25 adada yer alan arsayı 175 milyon TL'ye satıyor...

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan dev arsayı kapalı teklif usulüyle satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 175 milyon TL olarak belirlendi.

İBB'nin Beşiktaş'taki arsasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 114 milyon liraya satışa çıkardığı Beşiktaş Fulya'daki arsasına alıcı çıkmadı.

İBB Beşiktaş'taki arsasını 144.2 milyon TL'ye 23 Ekim'de satacak!

İBB Emlak Müdürlüğü tarafından Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi, 25 ada, 77 parselde yer alan arsayı 144 milyon 205 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

İBB, Beşiktaş'taki arazisini 144.2 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan,araziyi 144 milyon 205 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Beşiktaş'ta İBB Meclisi’nde iptal edilen yol villanın oldu!

Beşiktaş Balmumcu’da bir villanın bitişiğindeki yola ilişkin plan değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti ve CHP’li üyeleri karşı karşıya getirdi.

İBB'den Beşiktaş Dikilitaş'ta 92 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan İspark otoparkını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 92 milyon TL olarak belirlendi.

İBB'den Beşiktaş Dikilitaş'ta 109.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 109 milyon 508 bin 970 TL olarak belirlendi.

ibb beşiktaş Haberi

ibb beşiktaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


İstanbul Büyükşehir Belediyesi  zabıta ekiplerince 22/03/2013 tarihinde yapılan çalışmalarda, Başkanlığımız yetki ve sorumluluk alanında olan ve mülkiyeti Büyükşehir Belediyemizde bulunan Beşiktaş ilçesi Ortaköy Meydanındaki ahşaptan imal edilmiş sundurmalar bulunduğu görülmüştür.

Yapılan araştırmalar neticesinde söz konusu işgal ve yapılaşmalar ile ilgili herhangi bir iznin olmadığı tespit edilmiştir. 


Bunun üzerine; Büyükşehir Belediye Kanunu’nun 7. Maddesinin (g) ve (k)  fıkrası hükümleri ( g-…….Büyükşehir belediyesinin yetki alanındaki meydan, bulvar, cadde ve ana yolları yapmak, yaptırmak, bakım ve onarımını sağlamak, kentsel tasarım projelerine uygun olarak bu yerlere cephesi bulunan yapılara ilişkin yükümlülükler koymak;  ilân ve reklam asılacak yerleri ve bunların şekil ve ebadını belirlemek; meydan, bulvar, cadde, yol ve sokak ad ve numaraları ile bunlar üzerindeki binalara numara verilmesi...