19 / 05 / 2024

İBB deniz taşımacılığına ne kadar harcayacak

İBB deniz taşımacılığına ne kadar harcayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'na göre; şehir dışına iskeleler kurulacak ve yük taşımacılığı buradan yapılacak. Haliç'e yüzer iskeleler, Karaköy iskelesi, Adalar sahil düzenlemeleri ve marina projeleri 2019'a kadar tamamlanacak.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Küresel kargo taşımacılığında düşüş sürüyor!

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), 2023 yılı Nisan ayı global hava kargo piyasalarına yönelik verileri yayınladı. IATA, 2022’nin talep performansına göre daha yavaş olmakla beraber düşüşün sürdüğünü paylaştı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Reysaş Taşımacılık'ın arazi, arsa ve binalarının değer artışı 300 milyon TL!

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS)'ye göre hazırlanan konsolide finansal tablolarında,  gerçeğe uygun değerleri ile yansıtılmasına ilişkin arazi, arsa ve binaların değerlemeleri sonuçlandı. Değer artışı yaklaşık 300 milyon TL olacak. 

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustaal ve Mustafa Taylan  ortaklığında kuruldu. 

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yenigün, İhsan Samim  Akyazı, Ahmet Bayrakcı, Adem Koca ve Arman Nişan Kilci ortaklığında kuruldu. 

Artuklu Organizasyon Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuklu Organizasyon Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Burkay, Ömer Adak ve Ömer Ulfaruk Deniz ortaklığında kuruldu.

Yahu Turizm Taşımacılık Nakliye Danışmanlık Organizasyon Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahu Turizm Taşımacılık Nakliye Danışmanlık Organizasyon Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Suna Gün, Kemal Güler, Abdullah Kurtuluş ve Hasan Deniz ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na bagajlı lüks taşımacılık!

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı. 29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan projede önemli bir gelişim yaşandı. İstanbul Yeni Havalimanı için Bagajlı Lüks Taşımacılık geliyor.

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi  bugün 10 bin TL sermaye bedeliyle  Gökhan  Tanır tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aykan Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Nuh Yıldız, Ali Ay, Mikail Varçin, Deniz Çelik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Aydınlı Caddesi'nde kuruldu.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

İBB deniz taşımacılığına ne kadar harcayacak Haberi

İBB deniz taşımacılığına ne kadar harcayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve belediye meclisinde kabul edilen 2015-2019 Stratejik Planı'nda, İstanbul'da 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer aldı. Planda, ana hizmet alanları Afet, Çevre, İmar, Kent ve Toplum düzeni, Kültür Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Sosyal Destek Hizmetleri, Ulaşım Hizmetleri ve Genel Yönetim başlıkları altında toplandı.


İstanbul'da her yıl 780 sosyal konut yapılacak! Detaylar için tıklayın!


İstanbul'da raylı sistemlere ne kadar harcanacak? Öğrenmek için tıklayın!


İstanbul'da yeşil alanlara ne kadar harcanacak? İşte cevabı...



Yeni gemi ve iskeleler geliyor!


Deniz yolunun geliştirilmesi için ise 683 milyon TL harcanması planlanıyor. 2017'ye kadar alınacak 10 yeni gemi ile deniz yolunu kullananların oranı yüzde 5 olacak. Deniz...