07 / 05 / 2024

ibb esenler yatırımları

ibb esenler yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Esenler’e yaptığı 13 ayrı yatırımın açılışın yapan ve Güzel Esenler Projesi’nin temelini atan Başkan Kadir Topbaş, ilçeye 9 yılda tam 1 milyar TL yatırım yaptıklarına dikkat çekti.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Cetaş Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Cetaş Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İBB yatırımlarını Doğu'ya çevirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), hizmetlerini ve yatırımlarını Doğu ve Güneydoğu illerine de götürmeye başladı. İBB, toplam bedeli yaklaşık 80 milyon lirayı bulan 3 ayrı ihale düzenledi.

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ali Akdeniz, Veysi Şaşmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

İBB ulaşım yatırımları için 5 milyar TL bütçe ayırdı!

Gelecek yıl İstanbul'un Anadolu yakasındaki raylı sistem yatırımlarına ağırlık verilecek. Anadolu yakasındaki raylı sistemler için 1.188.528.000 TL bütçe ayrılırken, Avrupa yakası için ise 832.591.000 TL ayrıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

ibb esenler yatırımları Haberi

ibb esenler yatırımları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Esenler ilçesine yatığı yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreni, Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve İBB Bürokratları da yer aldı.


Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Erdoğan ile birlikte 40 yıl önce başlattıkları hizmet yürüyüşüne devam ettiklerini belirterek, şöyle konuştu; “Hayaller kurduk ve ideallerimizin peşine düştük. Gece gündüz demeden, yorgunluk hissetmeden çalıştık. Gerçekten İstanbul’un şekli şemali değişti. İstanbul’a gelen yabancılar şehrimizdeki gelişmelerden hayranlıkla bahsediyor. Bu başarının temelinde halkımızın destek verdiği istikrarlı bir yönetim var. Milletimiz hizmetlerimizi görüyor. Biz de ‘daha neler yapabiliriz’ diye düşünüyoruz.”


10 yılda İstanbul’a 60 milyar TL yatırım…


İstanbul’a 10 yılda 60 milyar...