27 / 09 / 2024

ibb facebook

ibb facebook

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyazmasa, Twitter ve Facebook hesaplarıyla vatandaşların İstanbul ile ilgili her türlü sorun ve talebine yardımcı olabilmek için seferber…

Facebook ve Instagram'a abonelik yolda! İşte ücreti

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'a reklamsız erişim sağlamaları için aylık abonelik seçeneği sunulacağını açıkladı. İşte merak edilen o ücret...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Mark Zuckerberg da Elon Musk'ın izinden gidiyor: Facebook ve Instagram'da mavi tik ücretli olacak!

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcıları için ücretli mavi tik hizmeti sunacağını açıkladı. Yakın bir zamanda, kullanıcılar bu hizmet sayesinde mavi tik sahibi olabilecekler.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Facebook ve Instagram'da resmen mavi tik devrini başlattı! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Meta bugün Facebook ve Instagram için Mavi Tik Onaylı Hesap özelliğini etkinleştirdi. Detaylar için tıklayınız...

Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını geri yüklendi! 

Söz verdiği gibi Meta, eski Başkan Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını her iki platformda da yasaklamasından iki yıl sonra geri yükledi.

 Sosyal medyanın baş belasıydı! Facebook ve instagram'a kısıtlama

Facebook ve Instagram, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından ikisidir ve her ikisi de ürünlerini veya hizmetlerini tanıtmak isteyen işletmeler ve bireyler için reklam seçenekleri sunar.

Büyük gün geldi, Facebook Pay’in adı değişti! İşte yeni adı…

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook'un ödeme aracı Facebook Pay, dünyada isim değişikliğine gitti . Facebook Pay artık yaklaşık 200 ülkede Meta Pay ismiyle kullanılacak. İsim değişikliği Türkiye için şu anda geçerli değil… 

Facebook uyardı! Bu 3 ayarı mutlaka değiştirin

Facebook'tan tüm kullanıcılarına uyarı geldi. Kullanıcıların hesaplarını korumak için yapması gereken 3 adımı sıraladı.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Mahkemeden WhatsApp ve Facebook kararı!

Rekabet Kurumu'na karşı WhatsApp ve Facebook tarafından açılan ve veri paylaşımı ile ilgili davada mahkeme davanın reddine karar verdi.

Facebook'ta Amazon Ormanları'ndaki arazilerin satışı yasaklandı!

Facebook'un e-ticaret platformu Marketplace üzerinden Amazon Yağmur Ormanları'nda arazi satışının yasaklandığı açıklandı. 

Facebook kripto para piyasasına giriş yapıyor!

ABD'li sosyal medya şirketi olan Facebook, bu yıl sonunda 'Diem' adını taşıyan proje ile kripto para piyasasına girecek.

ibb facebook Haberi

ibb facebook

Günlük ortalama 100 müracaatın yapıldığı sosyal medya üzerinden 2012 yılında 10 binin üzerinde soru ve talep çözüme kavuşturuldu.


Sadece Twitter’da 20 bin takipçi…


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde vatandaşların dilek, istek, şikâyet, soru ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Beyazmasa, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla Twitter ve Facebook’ta şube açtı.


@ibbbeyazmasa Twitter ve İBB Beyazmasa Facebook hesaplarıyla, yalnızca belediye sorumluluğuna giren konularda değil, vatandaşların İstanbul ile ilgili her türlü soru ve sorununda yardımcı olabilmek, hayatı daha kolaylaştırmak için bütün imkânlar seferber ediliyor. @ibbPR isimli diğer bir hesapla, vatandaş, İstanbul’la ilgili her türlü konuda hemen haberdar ediliyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Twitter üzerinde bulunan iki...