07 / 05 / 2024

İBB Fikirtepede bilgilendirme ofis açıyor

İBB Fikirtepede bilgilendirme ofis açıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümün uzun süredir devam ettiği Fikirtepe bölgesinde yavaş seyreden dönüşüm çalışmalarını yatırımcı ve hak sahipleri açısından hızlandırmak için harekete geçti

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi 10.889 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi 9239 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çamaşır makinesi almak isteyenler için çok ses getirecek ürünü Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen tüm detayla

Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi 9900 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 3 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Batuhan Bahıtlı tarafından kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Gazze Hükümet Bilgilendirme Ofisi: Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur!

Gazze Şeridi'ndeki Hükümet Bilgilendirme Ofisi, konut kulelerinin bombalanması ve sivillere karşı işgal güçlerinin işlediği suçların devam ettirilmesine ilişkin açıklama yaptı. Ofisten yapılan açıklamada ,"Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur" denildi.

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanını yayınladı. 

İhlas Gayrimenkul'ün bilgilendirme politikası güncellenecek!

İhlas Gayrimenkul'ün bilgilendirme politikasının güncellenmesine ve bilgilendirme politikasının 2020 yılı Genel Kurulunda ortakların bilgisine sunulmasına karar verildi. 

Akmerkez GYO bilgilendirme dokümanını güncelledi!

Akmerkez GYO, sehven kalan "gündemde esas sözleşme tadiline ilişkin madde yer almamaktadır" ifadesi silinerek bilgilendirme dokümanını güncelledi. 

İBB Fikirtepede bilgilendirme ofis açıyor Haberi

İBB Fikirtepede bilgilendirme ofis açıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümün uzun süredir devam ettiği Fikirtepe bölgesinde bilgilendirme ofisi açmak için düğmeye bastı. 


5 yıldır dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Fikirtepe'de yetkilerin çoğu Çevre ve Şehircilik Bakanlığına geçerken, İBB bölgede yavaş seyreden dönüşüm çalışmalarını hem yatırımcı hem de hak sahipleri açısından hızlandırmaya çalışacak. 


Geçtiğimiz yıllarda kentsel dönüşümün tıkandığı Fikirtepe, son dönemde sorunların birçoğu çözülmüştü ve bölgede ruhsatlar da birbiri ardına alınmaya başlamıştı. 


Özellikle acele kamulaştırma sürecinin ardından problemlerin ortadan kalktığı bölgede seçim sonrası ortaya çıkabilecek kaosun önüne geçmek için de böyle bir yol izlendiği ifade ediliyor. 


Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmaların 2010 yılından beri devam ettiği Fikirtepe'de birçok bina yıkılırken, bazı bölgelerde ise inşaat başladı. Firmalar yıktıkları binalardaki hak sahiplerine uzun süredir kira öderken, bazı adalarda anlaşma sağlanamaması ise sürecin...