14 / 05 / 2024

ibb genel sekreteri adem baştürk

ibb genel sekreteri adem baştürk

Diamond Of İstanbul'da aksilikler bir türlü bitmiyor...

İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk, inşaattan düştü!

Bir inşaat denetimi yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Baştürk, dengesini kaybederek düştü. Hastaneye kaldırılan Baştürk, ameliyat edildi...

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce’den öneri! ‘Yabancılara konut satışı bir süre ertelenmeli’

Son 3 senede yabancıların 197 bin 477 konut aldığını ifade eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, “Ülke çaptında bir süre yabancılara konut satışının ertelenmesi konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacaktır” dedi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreteri oldu!

Tüpraş eski Genel Müdürü Yavuz Erkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atandı...

İBB Genel Sekreter Vekilliği'ne atama!

İBB Genel Sekreter Vekilliği'ne Mehmet Çakılcıoğlu, İBB Başkan Danışmanlığı'na Yavuz Erkut ile Murat Ongun atandı..

Hasan Yalçın, Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreterliği görevini 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle Hasan Yalçın üstlendi...

Timur Diz, İZODER Genel Sekreteri oldu!

İZODER Teknik İş Geliştirme Yöneticisi Timur Diz, İZODER Genel Sekreterliği’ne getirildi...

İTO’nun yeni genel sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

İmar Affı Kanunu, TBMM Genel Kurulu'nda!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, "İmar Affı Kanunu'nun uygulamasının ilk yıllarında vatandaşlarımızın bir kısmı tapusunu aldı. 34 yıldır bu vatandaşlarımızın çok önemli kısmı tapu bekliyor" dedi. 

İBB’den Sultanbeyli projelerine tam destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve ekibi Sultanbeyli’ye ziyaret gerçekleştirdi. Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırabilmek için hazırladığı projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesine sundu.

Gümüşhane İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısı başladı!

Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantılarda İl Özel İdaresinin 2016 yılı yatırım ve performans planlarıyla ilgili hazırlanan komisyon raporları görüşüldü.

ibb genel sekreteri adem baştürk Haberi

ibb genel sekreteri adem baştürk

Hattat Holding'in Maslak'ta yaptığı Diamond Of İstanbul adlı gökdelenin inşaatını denetlemeye giden İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk, inşaattan düştü. Cumartesi akşamı saat 18.30'da meydana gelen olaydan sonra beyin kanaması geçiren Baştürk ameliyat edildi. Gökdelenin hikayesi ise aksiliklerle dolu. 2004 yılında projesi başlayan gökdelen 8 yılda bir çok badire atlatı. İmar planı yapıldı, iptal edildi. Yeni proje çizildi, kabul edilmedi; hatta mühürlendi. Projenin sahibi Mehmet Hattat da bir yandan bürokrasi ile uğraştı bir yandan da kanser tedavisi gördü. Bu süre içinde IBB'dc de 3 kez genel sekreter değişti.


TEK ÇELİK GÖKDELEN: Mcrcedes yıldızı şeklinde olacağı söylenen projenin ilk adımlan 2004'te atıldı. Ve İstanbul'un tek çelik gökdeleninin yapımı planlandı. metre yüksekliğe göre ruhsat alındı. Emsal ise 2,3 olarak belirlendi. Ancak bu süreçte İstanbul...