29 / 04 / 2024

ibb kreş binası ihalesi

ibb kreş binası ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çatalca, Küçükçekmece ve Maltepe ilçelerinde 4 adet prefabrik kreş inşa etmek için açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirecek...

İBB'nin öğrenci yurtları ile kreşlerine zam geldi! Yurtlarda aylık ücret 1.300 TL'ye yükseldi! Üniversiteliler dikkat! 

İBB Meclisi Eylül Ayı Toplantısı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yükseköğrenim öğrenci yurtlarının aylık ücretine yüzde 36,84 zam uygulanmasına, kreşlere de yüzde 27,65 oranında zam yapılmasına karar verildi. İşte o rakamlar...

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Divanhane Eski Karakol Binası yıkılacak! İBB'nin başvuru reddedildi!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan ve Sultan Abdülaziz Han tarafından yaptırılan tarihi Divanhane’nin Eski Karakol Binası'nın yıkımının iptal başvurusu reddedildi.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Şadi Yazıcı'dan İBB'ye kreş açıklaması: 88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

İBB'nin Eyüpsultan'daki kreş planına meclisten red!

Eyüpsultan’da İBB’nin yapmak istediği kreşe ilişkin plan teklifi, Meclis’te AKP grubuna takıldı.

TBMM kampüsü içerisine kreş binası yaptırılacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İşletme ve Yapım Başkanlığı tarafından TBMM kampüsü içerisine kreş yaptırılacağı duyuruldu.

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

Kaş'ta kreş inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılmasını planladığı kreşlerin yapımına başlandı. Kaş'ın Andifli Mahallesinde yapımına başlanan kreş binası içinde sosyal hizmetler ve ATASEM merkezi de bulunacak.

İBB 3 ilçede 4 prefabrik kreş inşa edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çatalca, Küçükçekmece ve Maltepe ilçelerinde 4 adet prefabrik kreş inşa etmek için açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirecek...

İBB binasına Avrupa'nın en büyük kütüphanesi kurulacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye'sinin Saraçhane'de bulunan binasının bir bölümü kütüphaneye dönüştürülecek. 

Yeşil GYO Innovia 1'deki kreş binasının değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia 1'deki kreş binasının değerleme raporunu yayınladı...

ibb kreş binası ihalesi Haberi

ibb kreş binası ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çatalca, Küçükçekmece ve Maltepe ilçelerinde 4 adet prefabrik kreş binası inşa ettirecek. Binaların inşası için, 3 Mart Salı günü saat 11:00'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü, İhale Salonu'nda açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirilecek. İhalede işin süresi, yüz elli gün olarak belirtildi. 

İlan Metni:
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI YAPI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
İSTANBUL GENELİ 4 ADET PREFABRİK KREŞ İNŞAATI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası : 2020/60379
1-İdarenin
a) Adresi : Hacı Ahmet Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1 34440 Kasımpaşa BEYOĞLU/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası :...