26 / 07 / 2024

ibb pendik imar planı 2017

ibb pendik imar planı 2017

İstanbul Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 20 Temmuz'da askıdan indirilecek...

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

İBB, Pendik'te ticaret imarlı arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB, Pendik'te konut imarlı arsa satacak! Megakentte arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Pendik'te yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın alanı 404,39 metrekare olarak belirtildi.

İBB, Pendik'te konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler aman bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Yayalar mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Pendik'teki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İBB, Pendik'te arsa satıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsa almak isteyenlere fırsat! İşte ayrıntılar...

İBB, Pendik'te konut imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Konut imarlı arsanın satış ihalesi 14 Aralık 2022 tarihinde saat 11:40'ta yapılacak.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Pendik Dolayoba Mahallesi nazım ve uygulama imar planı askıda!

Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi, 3823 parselin güneyinde kalan bir kısım tescil dışı alan ve 11 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Hasan Akgün'den İBB'ye imar sitemi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Tepecik, Celaliye, Kumburgaz ve Güzelce’nin kentsel dönüşüme tabii tutularak, eski binaların yerine yenilerinin yapılabilmesi için bitmiş olan bölge planlarını onaylayarak teslim etmek zorundadır” dedi.

Bakanlıktan Pendik için yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Pendik Batı Mahallesi’nde 11 bin 300 kişinin yaşadığı bölgenin deprem riskine karşı güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan yeni imar planlarına onay verildi.

İBB'de imar hareketleri hızlandı!

9 Eylül’deki İBB meclis gündeminin dosya sayısı 130’a ulaştı. 130 dosyanın da 94'ü de imar planlarıyla ilgili...

İBB’nin imar yönetim kadrosu değişti!

İBB yönetim kadrolarına yeni isimler ekledi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne de Tülün İnal getirildi.

ibb pendik imar planı 2017 Haberi

ibb pendik imar planı 2017


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2017 tasdik tarihli plan 21 Haziran'da askıya çıkarıldı. İmar planı 20 Temmuz 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...