03 / 05 / 2024

İBB Trafik avrasya tüneli

İBB Trafik avrasya tüneli

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Binali Yıldırım: İstanbul'da trafik sorununu çözerim!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Sorunları torunlara bırakacak değiliz. Sorunları çözeceğiz. Ulaşım ve trafik benim işim. Türkiye'de çözdüm, İstanbul'da da hayli hayli çözerim" dedi...

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Avrasya Tüneli'nde 24 saat geçiş başladı!

Avrasya Tüneli bugün saat 07.00 itibarıyla 24 saat geçişe açılıyor. Trafik sistemlerini entegrasyonuyla ilgili devam eden çalışmalar nedeniyle 07.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet veren Avrasya Tüneli 24 saat geçişe açıldı.

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Mart'ta açılacak!

Yenikapı’da yapımı devam eden Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Mart ayında hizmete girecek. Merkezde incelemelerde bulunan İBB Başkanı Topbaş,“Türkiye’nin en büyük çadırı diyebileceğimiz bir mekan ortaya çıkarmaya çalıştık” dedi.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Avrasya Tüneli 20 Aralık'ta açılıyor!

İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Avrasya Tüneli 20 Aralık'da açılıyor. Tünelin açılmasıyla Tarihi Yarımada da oluşan trafik büyük ölçüde hafifleyecek.

Bakırköy Sahilyolu Avrasya Tüneli ile uyumlu hale gelecek!

İBB, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için Yol Düzenlemesi yapacak, 6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan Yol Düzenleme Çalışmasının 1. Etabı yarın başlayacak.

Avrasya Tüneli'nin açılışı öne çekildi!

İstanbul'da trafik sorununun azaltılması için planlanan Avrasya Tüneli projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Yaklaşık 1.2 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirilecek tünel projesinin açılışı öngörülen tarihten öne çekildi.

Avrasya Tüneli İstanbul’da su kesintisine neden oldu!

İstanbul’un merkezinde yaşanan 36 saatlik su kesintisinin, İstanbul’un trafik sorununu çözmek iddiasıyla yapımına devam eden Tüp Geçişi Projesi (Avrasya Tüneli) yüzünden olduğu açıklandı.

Avrasya Tüneli İstanbul trafiğine nefes aldıracak!

İstanbul'daki trafik sorununun çözümüne ve İstanbul Boğazı Karayolu geçişine katkı sağlamak amacıyla Kazlıçeşme-Göztepe arasında Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle ihale edilen Avrasya Tüneli Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sahil Kennedy Caddesi'nde Avrasya Tüneli için trafik yeniden düzenlendi!

İstanbul Boğazı' nı karayolu tüp geçişiyle aşacak Avrasya Tüneli Projesi kapsamında Sahil Kennedy Caddesi' nde yapılacak kavşak inşaatı için trafik akışı yeniden düzenlendi.

İBB Trafik avrasya tüneli Haberi

İBB Trafik avrasya tüneli

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.


Pek çok firmanın haritasını aldığı Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan, Avrasya Tüneli’ni dijital haritalara entegre etmek için iki aylık bir çalışma yaptıklarını söyledi. Küçükpehlivan, “Ek mesai yaptık. Bu tarz büyük projelerde en önemli sorun proje açılmadan hazır halde haritayı sunabilmek. Öncesinde ya da üç gün sonrasında sunamazsınız. İnsanlar bu tür şeyleri hemen istiyor. Altyapı projelerinin duyurusu yapılınca çalışmaya başlıyoruz. Proje alanları önceden haritanın içine konuyor ama yayına alınmıyor. Süreç içinde son haliyle ilgili bilgiler alınıp birkaç gün öncesinde bunlar düzenleniyor. Açılış gününde de haritalar yayına veriliyor. Avrasya Tüneli de doğrudan haritalarda yer alacak” dedi.


Rotalarda yerini aldı


Bazı yollarda Osmangazi Köprüsü’nde...