03 / 05 / 2024

ibb tuzla parselleri

ibb tuzla parselleri

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

İBB, Tuzla Hali’ndeki 244 iş yerinin kiralanma ve satışına onay verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, Tuzla'da yapımı süren ve yaş sebze ve meyve halindeki 244 iş yerinin kiralanması veya satılmasına oy çokluğu ile onay verdiğini duyurdu. 

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar 2 mahallelerindeki 828 bin 300 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mah. ve Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar 2 Mahallesi'nde yer alan muhtelif parselleri kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

İBB Tuzla'da arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma imkanını kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor...

Emlak Konut GYO Tuzla parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Tuzla İlçesinde yer alan parseller için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

Emlak Konut Tuzla parselleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Tuzla Parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

İBB'den Tuzla'da 5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tuzla'da yer alan işgalli 2 arsanın hisselerini ihale ile satıyor. İhale 20 Ekim'de gerçekleşecek..

İBB Tuzla'da 2 imar planı değişikliğini askıya çıkardı!

Tuzla'da E-5 ile Demiryolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin ve Orhanlı Sanayi Bölgesine ait dere İşletme bandlarının revize edilmesine ilişkin imar planı tadilatları askıya çıktı..

İBB'den Tuzla'da 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Ticaret Hizmet Alanı ve Konut Alanı olarak ayrılan arsaların toplam bedeli 4 milyon 702 bin 30 TL olarak belirlendi.

İBB'den Tuzla'da 1.7 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret hizmet alanı imarlı arsanın satış bedeli 1 milyon 750 bin 300 TL olarak belirlendi.

İBB'den Tuzla'da 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 863 bin 510 TL olarak belirlendi.

İBB Tuzla'daki araziyi 16.9 milyon TL'ye satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl önce kültürel tesis alanı olarak ayrılan araziyi, satışa çıkardı. 35 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan söz konusu arazi için, 16.974.000 TL muammen bedel belirlendi.

ibb tuzla parselleri Haberi

ibb tuzla parselleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin Aralık Ayı Toplantıları, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapıldı. Toplantıların 2'inci oturumunda İBB'nin Tuzla'da yapmak istediği kreş için hazırlanan plan değişikliği teklifi de konuşuldu. Sabah'tan Şerif Can'ın haberine göre; teklif imar kanununa aykırı olduğu için Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeleri tarafından uygun görülmeyerek onaylanmadı. Bunun üzerine oluşan 'İBB'nin Tuzla'da yapmak istediği kreşler engelleniyor' algısına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan yanıt geldi. 

İBB'nin Tuzla'da kreş yapmak için 88 adet parselinin olmasına rağmen hala İmar Kanununa aykırı olan bir yerde fonksiyon değişikliği yapmak istemesini iş bilmezlik şeklinde nitelendiren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Sizler hala İBB Meclisi'nden spor alanı olan bir yerin fonksiyonunu değiştirerek, illa buraya kreş yapmaya çalışmak, bir işi yapmamak...