15 / 05 / 2024

İBB vakıf bağışı

İBB vakıf bağışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dernek ve vakıflara yapılan bağışlara ve bina tahsisleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Vakıf Üniversite ücretleri cep yakıyor! Yüzde 100’e yakın zam yolda

Vakıf üniversiteleri öğrenim ücretlerine ortalama yüzde 70 ile yüzde 100 arasında zam yaptı. Bu kapsamda yeni dönem ödemeleri MYO'nda 47 bin liradan başlarken, lisanslarda 400 bin lirayı buluyor.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan son dakika EYT kampanyası!

Vakıf Katılım, emeklilik için gerekli şartları sağlamış fakat sigorta ve Bağkur prim ödemelerini yerine getiremediği için emekli olamayan müşterilere destek amacıyla "EYT Finansmanı" adlı bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Vakıf Katılım'dan EYT müjdesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Vakıf Katılım Bankası, EYT Finansmanı ile emeklilik sürecinde destek sunuyor. Emeklilik hakkına sahip olmasına rağmen sigorta ve Bağkur prim borçlarını tamamlayamayan müşterilere finansman imkanı sağlanıyor. 

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Emekli promosyonunda çılgın yarış! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyonlarında bankalar fiyatları ardı ardına arttırmaya devam ederken bazı bankalar ise başvuru sürelerini uzattı. 9 bin 10 bin veren var! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Özel- Vakıf Üniversitelerinin ücretleri ne kadar oldu? İşte 2022 özel üniversitelerin fiyat listesi

YKS sınav sonuçlarının açıklanmasından kısa süre sonra ÖSYM tercih kılavuzunu da yayımladı. Milyonlarca öğrenci YKS tercihi yapmak için üniversitelerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki Vakıf üniversitelerin 2022-2023 ücretleri ne kadar? İşte özel üniversite bölümlerinin 2022-2023 ücretleri...

İstanbul'un 7 ilçesinde satılık 19 vakıf gayrimenkulü! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul'un 7 ilçesinde yer alan 19 vakıf gayrimenkulü 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan 64 adet bağımsız bölümünün, projenin tamamlanması durumunda hasılat değeri KDV hariç 251 milyon 485 bin TL olarak belirlendi.

İBB vakıf bağışı Haberi

İBB vakıf bağışı

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dernek ve vakıflara yapılan bağışlara ve bina tahsislerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın soruları:
1- İstanbul Belediye Başkanlığı (İBB) tarafından bazı dernek ve vakıflara aktarılan bağış miktarı ne kadardır?
2- İBB tarafından bağış yapılan dernek ve vakıflar hangileridir? Bu vakıflara hangi başlıklar altında, ayrı ayrı ne kadar yardım yapılmıştır?
3- Bu bağışların İBB'nin toplam gelirine oranı ne kadardır?
4- Bağış yapılan vakıf ve dernekler hangi kriterlere göre seçilmiştir?
5- Bu vakıf ve derneklerin hangilerine İBB Meclisi Kararı ile, hangilerine İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile yardım yapılmıştır?
6- İBB'den vakıf ve derneklere tahsis edilen kaç bina bulunmaktadır? Bu binaların güncel...