02 / 05 / 2024

ibb Yasin Çağatay Seçkin

ibb Yasin Çağatay Seçkin

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

İBB, Bayrampaşa'daki 37 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor! 

İBB, İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Köy Yanı Mevkiinde yer alan 37 adet dükkanı 3 yıl süreyle kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi... 

İBB, İstanbullulara açık havada sinema hizmeti verecek? İlk gösterim hangi semtte? Hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gezici Film Festivali’ kapsamında İstanbullular her gece açık havada film izleme şansına kavuşacak. Organizasyon yaz boyunca devam edecek.

İBB resmen açıkladı! İŞKUR üzerinden 160 kamu personeli alınacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İŞKUR üzerinden toplam 160 kamu personeli alımı yapıyor. Başvuru tarih ve kadrolar açıklandı. Fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun! İşte İBB başvuru detayları...

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İBB resmen açıkladı! Metro, otobüs ve marmaray bedava olacak mı?

Milyonlarca vatandaş bayramda otobüslerin, metro ve Marmaray’ın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. İBB'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Nade tarafından kuruldu.

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Karçın tarafından açıldı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

İBB, Haydarpaşa ve Sirkeci ihalelerinin bazı kısımlarının iptali için mahkemeye başvurdu!

İBB, TCDD'nin tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci Garlarının atıl durumdaki depo sahaları bölgesinin, sadece "kültür ve sanat etkinliklerinde kullanılmak üzere" kiraya verilmesine ilişkin yaptığı ihalenin bazı kısımlarının iptali için Bölge İdare Mahkemesine başvurdu.

İBB Haydarpaşa ve Sirkeci garları ihalesi için bugün dava açıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haydarpaşa ve Sirkeci garları kiralama ihalesindeki skandala karşı mücadele başlatıyor.

ibb Yasin Çağatay Seçkin Haberi

ibb Yasin Çağatay Seçkin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Yasin Çağatay Seçkin oldu.

Yasin Çağatay Seçkin, Mimar sinan Üniversitesi'nden 1998 yılında mimarlık alanında lisans eğitimini tamamladı. 2000 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde mimarlık tarihi bölümünde yüksek lisans yapan Seçkin, aynı üniversitede 2005 yılında kentsel tasarım alanında doktora yapyı.

Yasin Çağatay Seçkin, 1999-2005 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nde görev aldı. Seçkin 2007-2012 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünde Yardımcı Doçent olarak görev aldı.

Seçkin son olarak 2012 yılında  İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünde doçent olarak görev aldı ve bu görevi halen devam ediyor.

Yarışma Projeleri ve Ödüller:
1.    Tekirdağ Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Çevresinin Düzenlenmesi Mimari ve Kentsel Tasarım Proje Yarışması,...