04 / 05 / 2024

ibb yönetimi ne oldu

ibb yönetimi ne oldu

Başarılı hizmetlerinden ötürü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne getirilen eski İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı’nın göreve başlamasının ardından, beklenen değişiklik yapıldı ve İBB’nin yönetim şeması değişti.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

STK'lardan 'Alan Yönetimi Yasası' önerisi!

Surizm sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları (STK), mağduriyetlerin önüne geçilmesi için taleplerini dile getirdi. STK'lar doğal sit alanları için 'Alan Yönetimi Yasası' kurulması gerektiğini önerdi.

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

TSMD 2018 Proje Yönetimi Eğitimi ne zaman?

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2018 yılı eğitimleri, PMI (Proje Yönetimi Eğitimi) konusu ile devam ediyor. Peki eğitimler ne zaman?

Kooperatif site yönetimi nasıl değiştirilir? 

Kooperatiflerde site yönetiminin ne zaman ve nasıl kurulucağına ilişkin bilgiler Kooperatifler Kanunu ile Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alıyor. Peki, kooperatif yönetimi nasıl değiştirilir? 

MESBAŞ yönetimi: Toros Gübre arazisini istiyoruz!

Toros Gübre'ye ait 334 dönümlük arazinin Mersin Serbest Bölgesi'ne genişleme alanı olarak tahsisi için yürütülen çalışmalar ile ilgili sessizliğini bozan MESBAŞ yönetimi; "O araziyi istiyoruz!" mesajı verdi.

Cumhur Bilgili, Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü oldu!

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

RES Gayrimenkul'den taşınmazda kiralama ve satış yönetimi!

RES Gayrimenkul teknolojik alt yapısı ile bu güne kadar bir çok ulusal ve uluslararası firmanın endüstriyel tesis arayışına çözüm üretti. İşte RES Gayrimenkul ile ticari gayrimenkulde kiralama ve satış yönetimi...

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Güneş tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Devekaldırımı Caddesi'nde kuruldu.

Özak GYO Bulvar 216 sinemasını Akyön Tesis Yönetimi'ne kiraladı!

Özak GYO Ataşehir'de yer alan Bulvar 216'da B09 bağımsız ticari bölümünde bir sinema yatırımı yapılmasına ve mülkiyetinde bulunan bölümün de sinema olarak işletilmek üzere Akyön Tesis Yönetimi A.Ş.'ye kiralanmasına karar verdi.

ibb yönetimi ne oldu Haberi

ibb yönetimi ne oldu

7 Genel Sekteter Yardımcısından 4’ü değişti. Genel Sekterer yardımcılarından İbrahim Kapaklıkaya, Mevlut Vural, Köksal Tandıroğlu ve Ali Altındaş’ın yerine Nihat Macit, Mevlüt Bulut, Eyyüp Karahan ve Ahmet Erhan Gökal Atandı. Geçen dönem İBB İmar Komisyonu Başkanlığı yapan Sefer Kocabaş, Başkan Danışmanı oldu.


İBB Daire Başkanlıklarında da değişikliğe gidildi. Şu an itibariyle görevden alınan ve yerine atanan daire başkanları şunlar:


Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na atanıp , yerine de  Tayfun Karali getirildi.


Ulaşım Daire Başkanlığı’na, Yakup Demirhan’ın yerine Adil Karaismailoğlu getirildi. Raylı Sistem Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu yerinde kaldı.


Genel Sekreter Yardımcılığı’na getirilen Mevlüt Bulut’tan boşalan Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na Osman Savaş atandı.


Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevinden alınan Hülya Kaya’nın yerine Mustafa Allbayrak getirildi.


Satınalma Daire...