07 / 07 / 2024

İBB yurt

İBB yurt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), aralarında TÜRGEV ve Ensar Vakfı'nın da bulunduğu toplam 5 vakfa, 19 binayı bedelsiz olarak tahsis etti.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Topkapı İETT Garajı'na yurt yapılcak!

İBB'nin kendi mülkiyetinde olan Topkapı İETT Garajı'na yurt inşa edilecek. Bu karar İBB Meclisi'nde onaylandı.

Sakarya Geyve'de TOKİ 300 kişilik yurt yaptırıyor!

Sakarya İli Geyve İlçesi 1 Adet 300 Kişilik (349 Kişi Kapasiteli) Yurt İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Sakarya'da 300 kişilik yurt yaptıracak!

Sakarya İli Geyve İlçesi 1 Adet 300 Kişilik (349 Kişi Kapasiteli) Yurt İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Yurt içi seyahat harcamaları 18 milyara ulaştı!

Yurt içindeki toplam seyahat harcamaları 2013' te bir önceki yıla göre yüzde 10,1 oranında artarak 18 milyar 416 milyon 817 bin liraya ulaştı.

Standard & Poor's Türkiye'nin kredi notunu BB+ olarak teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan Standard & Poor's ( S&P ), Türkiye'nin kredi notunu "BB+" olarak teyit etti. Standard & Poor's kredi görünümünü ise negatif olarak belirledi...

Çerkezköy Yurt Petrol törenle açıldı!

Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi BSH açık oto parkının yanında Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim’im ortak olduğu akaryakıt sektöründe hizmet verecek olan Yurt Petrol, hizmete açıldı...

İzmir Kuş Cenneti kıyılarını yurt içi ve dışından gelecek gençler temizleyecek!

Çevre kirliliğine dikkat çekmek için yurt içi ve dışından gelecek gençler 10 – 11 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir Kuş Cenneti ve Homa Dalyanı kıyılarını temizleyecek.

Koleksiyon Mobilya'nın yurt dışı bayileri İstanbul’da buluştu!

Çağın gelişen yaşam ve de çalışma kültürlerine yönelik yeni temalar, tasarımlar öneren Koleksiyon, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği özel etkinlik ile yurt dışı bayilerini İstanbul’ da ağırladı.

Niğbaş Niğde Beton'dan Yurt ve AVM inşaatı açıklaması!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılan açıklamaya göre Niğbaş Niğde Beton'dan Yurt ve AVM inşaatı açıklaması.

Ziverbey Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziverbey Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Halil Erdoğdu, Nevin Erdoğdu, Hüseyin Esentürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

TOKİ Ağrı Patnos'ta 400 kişilik yurt binası inşa edecek!

Ağrı İli Patnos İlçesi 400 Kişilik (442 Kişi Kapasiteli) Yurt Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

İBB yurt Haberi

İBB yurt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yurt olarak kullanılmak üzere TÜRGEV’e 6 bina daha tahsis etti. TÜRGEV’in yanı sıra Ensar Vakfı’na 7, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı’na 4, Asitane Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’na 1 ve İstanbul Daru’l Fünun İlahiyat Vakfı’na 1 olmak üzere toplam 19 binanın bedelsiz olarak tahsisi yapıldı. 


İBB Meclisi’nin Kasım ayı oturumunda, Meclis’in ana gündemini oluşturan 2016 İstanbul Bütçesi’nin görüşüldüğü oturum öncesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile TÜRGEV, Ensar Vakfı, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, Asitane Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ve İstanbul Daru’l Fünun İlahiyat Vakfı arasında protokol yapılmasına karar verildi. 


İBB Meclisi’nde, ’Orta ve yüksek öğrenim öğrenci yurtlarına ilişkin ortak hizmet projesi’ adı altında, 6 adet bina yurt olarak kullanılmak üzere TÜRGEV’e tahsis edildi. Aynı oturumda görüşülen protokollerle, Ensar Vakfı’na 7,...