04 / 05 / 2024

İbrahim Apa kentsel dönüşüm

İbrahim Apa kentsel dönüşüm

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projelerinde özel sektöründe aktif rol üstlenme vaktinin geldiğini belirterek "Bizler bu konuda sorumluluk almaya hazırız"dedi.

İbrahim Apa: Gaziantep'te kentsel dönüşümü hızlandırmak istiyoruz!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, tasarrufu teşvik etmek amacıyla hükümet tarafından açıklanan konut edinme teşvik sisteminin hiçbir faydasının olmayacağını söyledi...

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Samsun'da kentsel dönüşüm çilesi!

Samsun'da 30 yıldır oturduğu binanın kentsel dönüşüm kapsamına alınması üzerine hukuk mücadelesine devam eden İbrahim Kobal, dava sonuçlanmadan kendilerine evi terk etmeleri için baskı yapıyor.

Konut stokları bittiğinde fiyatlar da artacak!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 2019 yılı 1.İstişare Toplantısı'nda konuşan Başkan İbrahim Apa, "Eldeki konut stokları bittiğinde, yeni başlayan konut fiyatları da artacak'' dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İzmir'de kentsel dönüşüm övgüsü!

Benin Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi İssiradjou İbrahim Gomina, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan'ı ziyaret etti. İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde farklı bir yol izlediğini söyleyen Gomina, "Uyguladığınız yöntem ve proje çok hoşumuza gitti'' dedi.

Konut almayı düşünen acele etsin!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa yaptığı açıklamada konut almayı düşünenlerin acele etmesi gerektiğini söyledi.

Jevvi Plan Kentsel Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Jevvi Plan Kentsel Tasarım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hulusi Aksoy tarafından kuruldu.

Gaziantep'te inşaat sektörü ekonomiye değer katıyor!

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, zor ve kritik bir süreçten geçen ülkemizde, sınır ötemizde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen inşaat sektörünün dinamik yapısını korumaya özen gösterdiklerini söyledi.

İbrahim Apa kentsel dönüşüm Haberi

İbrahim Apa kentsel dönüşüm

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Gaziantep'te inşaat sektörü başta olmak üzere üyelerinin yaşadığı sorunları Başkan Fatma Şahin'e anlattı. Belediyenin yaptığı çalışmaları yakından gözlemlediklerini belirten İbrahim Apa, GASKİ ve İmar Altyapısının yanı sıra meslektaşlarının yaşadığı ve kendilerine ilettiği çeşitli problemlerin çözümü için Fatma Şahin'den destek istedi. Sektörün sorunlarını çözmek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Apa "Daha önce Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi nezdinde girişimler yaptık. TEDAŞ yöneticileri ile bir araya geldik. 


Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile görüşmeler yaptık. Büyükşehir Belediyesi ile de bu kapsamda bir araya geldik. Sizlerin bu konuda duyarsız kalmayacağınızı biliyoruz. Bu düşünceden hareketle, sorunlarımızın ortak akılla çözüme kavuşmasından yanayız. 

Daha iyi ne yapabiliriz. Belediye ile ortak bir paydada buluşup, çözümü hızlandırmak istiyoruz" dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM TALEBİ 


Müteahhitlerin bir başka talebi ise, kentsel dönüşümle...