09 / 05 / 2024

İbrahim Apa Müteahhitlik Hizmet Kanunu

İbrahim Apa Müteahhitlik Hizmet Kanunu

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sektörün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

İnka Emlak İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

İnka Emlak İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cengiz Kara ve Halil İbrahim İnanç tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Yakut Müteahhitlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Müteahhitlik İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yakut tarafından kuruldu.

Deniz Karataş: Müteahhitlik hizmet yasası şart!

Türk Müteahhitlik sektörü dünyada kendini kanıtlamış bir sektördür. Bu başarı tesadüf değildir, ancak yurtdışında yakaladığımız bu başarının aynısını, ülkemizde tutturamamamız, sistemde eksiklik olduğunu apaçık ortaya koymaktadır

İbrahim Apa: Müteahhitlik Hizmet Kanunu yasalaşmalı!

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sektörün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Karacalar Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacalar Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Karaca ve İbrahim Kaan Karaca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Menar Müteahhitlik Hizmetleri Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menar Müteahhitlik Hizmetleri Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Polat Kaya, İbrahim Köknar ve Sinan Özgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Küçükçekmece'de kuruldu.

Eray Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eray Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kalkan, Cem Gül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu.

Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar!

Yapı ruhsatına tâbi bütün yapıların bir yapı müteahhidinin sorumluluğu altında inşa edilmesi için her müteahhitin, müteahhit yetki belgesi alması gerekiyor. Peki, Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar neler?

Müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Müteahhit veya Yüklenici veya Üstlenici sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere deniyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

İbrahim Apa Müteahhitlik Hizmet Kanunu Haberi

İbrahim Apa Müteahhitlik Hizmet Kanunu

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sektörün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.


Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı İbrahim Apa, ülkemizin milletçe birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken bir dönemden geçtiğini belirterek, problemlerin topyekun verilecek mücadele ile aşılabileceğini söyledi. Apa, "Müteşebbis ve çalışkan insanlar kenti Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle, büyüyen ve güçlenen Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi. 


İnşaat sektörünün büyümesiyle orantılı olarak meslektaşlarının da bazı sorunlarının bulunduğunu belirten Başkan İbrahim Apa, bunlardan en önemlisinin Müteahhitlik Hizmet Kanunu'nun bir an önce yasalaşması olduğunu açıkladı. Apa, "Bu kanun inşaat sektörünün geleceğidir, olmazsa olmazıdır. Beklentilerimiz bu yasanın bir an önce çıkartılması. Hükümetten talebimiz, bu yasayı çıkarırken sektör temsilcileriyle diyalog kurarak fikirlerinin alınmasıdır"...