02 / 10 / 2024

İbrahim Baş

İbrahim Baş

ÖFB Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Baş ve İbrahim Baş ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Güngören, Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

EPDK açıkladı! Akaryakıt istasyonlarında 15 Mayıs'ta yeni dönem başlıyor!

15 Mayıs 2024 tarihi itibarı ile başlayacak olan uygulama ile ilgili konuşan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, bu durumun vatandaşa yarayacağını kaydetti.

Halka arzda yeni dönem: 2024'te tüm başvurular e-Başvuru sisteminden alınabilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu yıl 15 Aralık itibarıyla 54 şirketin halka arz edildiği bilgisini verdi. Gönül, ayrıca "Şirketler piyasadan 79,3 milyar lira fon sağladığını ve 2024 yılında halka arz başvurularının e-Başvuru' sisteminden yapılacağını söyledi.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan İbrahim Yumaklı'dan son dakika açıklaması: 81 ilde eşzamanlı olarak denetimler başlayacak! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı katıldığı bir TV canlı yayında gündemle ilgili değerlendirmeler yaparak  Yarından itibaren bakkal, kasap, şarküteri gibi işletmelere 81 ilde eşzamanlı olarak denetimlerin başlayacağını açıkladı.

TMO 28 Ağustos'tan itibaren fındık alımına başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, fındık alımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 21 Ağustos tarihi itibarıyla Toprak Mahsulleri Ofisi alım yerlerini açmış olacağını ve 28 Ağustos 2023 tarihinde itibaren de alıma başlanmış olacağını kaydetti.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

SPK Başkanı uyardı: Borsaya yatırım yaparken bunlara mutlaka dikkat edin!

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, sermaye piyasalarına her geçen gün hem şirketlerin hem yatırımcıların ilgisinin arttığına işaret ederken bazı önemli uyarılarda da bulundu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

En az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor! Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

İbrahim Baş Haberi

İbrahim Baş

ÖFB Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Baş ve İbrahim Baş ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Güngören, Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu. 


ÖFB Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Şirket her nevi konut işyeri toplu konut inşaatları yapmak satmak ve kiraya vermek şehirler kurmak iş hanları yol köprü baraj kanal tünel fabrika binaları havaalanları  otel motel kampingler her türlü turistik tesisler spor sahaları ve diğer inşaat işlerinden başka yurt içinde yurt dışında her türlü inşaat hizmetlerinde bulunmak bunlarla ilgili müteahhitlik yapmak kat karşılığı sözleşmesi imzalayarak kat karşılığında müteahhitlik yapmak, 2- İnşaat ve hafriyat beton çelik konstrüksiyon enerji santralleri fabrika ve sınai tesisleri su yapıları sulama kurutma şebekeleri ve tasfiye tesisleri kanalizasyon yol...