02 / 05 / 2024

İbrahim Emre Mermer

İbrahim Emre Mermer

19 – 21 Nisan 2017 tarihinde QNCC Doha’ da gerçekleşen EXPO TURKEY by QATAR 2017’nin önemli katılımcılarından EMS Yapı’nın standına ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

EMS Yatırım Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMS Yatırım Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Firma ortakları; İbrahim Emre Mermer, Ahmet Murat Mermer, Fatma Mermer, Gürkan Işık ve Hayrettin Mermer

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Mermer ve Ahmet Murat Mermer ortaklığında kuruldu.

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çehreli tarafından kuruldu...

Balıkesir Burhaniye'de emlakçılar 2017'den umutlu!

Burhaniye'de emlakçılar, yaşanan olumsuzluklara rağmen umutlu. Emlakçı Halil İbrahim Emre, emlak piyasasının durgunluğu aşacağını söyledi.

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi incelendi!

AK Parti Antalya Milletvekilleri Adayı Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde incelemelerde bulundu.

Bursa'da Blok Mermer Fuarı gerçekleşecek!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk firmalarının mermer sektöründe dünyada lider konumda olduğunu belirtti..

Şeynan Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Şeynan Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Bahattin Şekerdağ, İlter Şekerdağ ve İbrahim Emre Şekerdağ tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Kurtköy, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkut Yılmaz, İbrahim Yılmaz, İsmail Yılmaz, İshak Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ageo Mimarlık İnşaat Danışmanlık Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ageo Mimarlık İnşaat Danışmanlık Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Değirmenci, Ömer Gençoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Ocak 'ta kuruldu.

EMS Yatırım Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMS Yatırım Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Firma ortakları; İbrahim Emre Mermer, Ahmet Murat Mermer, Fatma Mermer, Gürkan Işık ve Hayrettin Mermer

Emre Çamlıbel Körfezlilere Türk gayrimenkul sektörünü anlattı!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel başkanlığında Körfezli yatırımcılara Türk gayrimenkul sektörü anlatıldı

Ilıca tesis inşaatındaki arkeolojik kazıdan mermer kaide çıktı!

Gölcük ilçesindeki tarihi ılıcada tesis inşaatı sırasında yapılan arkeolojik kazıda, 2. yüzyıla ait, üzerinde tanrıça Kibele ve Hermes figürleri olan mermer kaide ortaya çıkarıldı

İbrahim Emre Mermer Haberi

İbrahim Emre Mermer

Emlak, İnşaat Hizmetleri, İnşaat, İnşaat Malzemesi, Enerji ve Çevre Yönetimi, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm, Ulaştırma ve Akıllı Şehirler gibi sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen firmaların katıldığı fuara ikinci kez katılan EMS Yapı yine fuarın dikkat çeken firmaları arasında yer aldı. 

“Önemli bir Ticari Fırsatı İyi Değerlendirdik” 


EMS YAPI Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Emre Mermer, Katar'da ikinci kez katıldıkları fuarın Türkiye ve Katar’ın ekonomik ve stratejik ortaklığına katkı sağladığını belirtirken, dünyanın önemli ticari etkinliklerinden biri olduğunu belirtti. EMS Yapı olarak Katarlı iş adamları ve karar verici otoriterler ve önemli yatırımcılarla bir araya geldiklerini belirten Mermer, hayata geçirdikleri projelerle yatırımcı ve ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüklerini ve bunun mutluluk verici olduğunu...