06 / 05 / 2024

İbrahim Hakkı Caddesi nerede

İbrahim Hakkı Caddesi nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 etap şeklinde hizmete açtığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi' nin İstanbul Caddesi ( Manisa yolu ) bağlantısı için harekete geçti. İbrahim Hakkı Caddesi Manisa yoluyla birleşiyor...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Siirt'e Millet Bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Siirt'te de İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbesi etrafına hem de şehir merkezinde 14 bin metrekarelik alana bir Millet Bahçesi projelendirdiklerini söyledi.

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kasım Tuna, Can Alper Şen ve İbrahim Hakkı Gündoğan ortaklığıyla kuruldu.

Buharkent'te 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Buharkent Belediyesi, İstiklal Mahallesi Çolak İbrahim Bey Caddesi üzerindeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Eylül'de yapılacak...

Çekmeköy'de tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

Kadir Topbaş, Vatan Caddesi'ndeki araziyle ilgili iddiaları yanıtladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Vatan Caddesi'ndeki araziyle ilgili iddialar hakkında açıklama yaptı. Topbaş, "Daha önce neler yapılmak istendi oraya. Bunları yaptırmamaya yönelik mücadelemiz oldu." dedi.

İş GYO'dan Kadıköy arsası satın alma bedeli hakkında açıklama!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı , Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi'nde bulunan arsanın yüzde 45 hissesinin satın alma değeri hakkında Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor.

Konya inşaat sektöründe sınıf atlayacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, Konya'daki inşaat sektörünün son durumunu anlattı.

İbrahim Hakkı Caddesi nerede Haberi

İbrahim Hakkı Caddesi nerede

Bayraklı Smyrna Meydanı'ndan başlayıp Bornova Çevreyolu Kavşağı'na kadar kesintisiz bir bulvar olarak kent içi ulaşımda önemli bir fonksiyona sahip olan yolun üçüncü kısmı için proje ve imar çalışmalan yapan Büyükşehir Belediyesi, 528 Sokak ile 467 Sokak kesişiminden başlayarak Malazgirt İlköğretim önüne kadar açılması planlan toplam 680 metrelik yeni imar yolunu İstanbul Caddesi'ne bağlayacak. 


BORNOVA'YLA İŞBİRLİĞİ 


Yeni açılacak imar yolunun İstanbul Caddesi bağlantısı için Bornova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Erzene Mahallesi'ndeki 57. Topçu Tugayı bahçe duvarının 17 metre geri çekilmesi işlemi sürüyor. 


Bornova Belediyesi, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan anlaşma gereği yıkılacak bahçe duvarının yerine iç kısımda başlattığı yeni duvar inşaatını da sürdürüyor. Bu çalışmalar sonucunda açılacak yeni yol, İstanbul Caddesi üzerindeki Topçu Tugayı Kavşağı yönünden Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ne bağlanacak. Böylece...