10 / 05 / 2024

İbrahim Hakkı Demir kim

İbrahim Hakkı Demir kim

Emiroğulları İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Mühendisi İbrahim Hakkı Demir, Emiroğulları İnşaat grubunun kuruluşu, faaliyetleri, projeleri ve hedeflerini anlattı...

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Türkiye, demir çelik üretiminde dünyada 8. Avrupa'da ise 2. oldu!

Türkiye’de hem de dünyanın bazı ülkelerine demir çelik ürünleri pazarlayan Evren Akar sektör hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Akar'dan dikkat çeken açıklamalar...

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Taşdemir tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Savcı tarafından kuruldu.

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kocaoğlu tarafından kuruldu.

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Siirt'e Millet Bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Siirt'te de İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbesi etrafına hem de şehir merkezinde 14 bin metrekarelik alana bir Millet Bahçesi projelendirdiklerini söyledi.

İbrahim Hakkı Demir kim Haberi

İbrahim Hakkı Demir kim

Emiroğulları İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Mühendisi İbrahim Hakkı Demir, Emiroğulları İnşaat grubunun kuruluşu, faaliyetleri, projeleri ve hedeflerini anlattı... 


Çağın gereksinimlerine göre hareket ediyoruz 

1992 yılında inşaat malzemeleri satış ve pazarlama alanında faaliyete başlayan firmamız hala bu alandaki faaliyetlerine devam ediyor. Zaman içinde malzeme satış faaliyetinin yanında mermer, granit satışı ve uygulaması, ithalat ve ihracat işlerini de yapmaya başladık. Bir sonraki adım olarak da mühendislik hizmetleri, bununla birlikte alt yapı ve üst yapı işlerine girdik. Firmamız hala bu alanların tamamında faaliyet göstermeye devam ediyor. Son olarak yapı müteahhitliği alanında da firmamızın kendine has projelerini insanlarla buluşturduk. Bu alanda Bursa için bir ilk olan profesyonel satış ofisini kurup, çağrı merkezini hayata geçirerek profesyonel bir ekiple satışlara başladık. Çağın gereksinimlerini bilen ve...