02 / 05 / 2024

İbrahim Halil Babaoğlu

İbrahim Halil Babaoğlu

Port Zemin Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Fatih Ökdem Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İbrahim Halil Babaoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Avcılar'da kuruldu.

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Akdm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Koçer ve Rahmi Çetin Halazaoğlu ortaklığında kuruldu.

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

İbrahim Özden Kaboğlu: Boğaziçi kanunu Anayasa’ya aykırı!

CHP İstanbul Milletvekili ve Anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu, Boğaziçi kanununda yapılması öngörülen değişikliklerin, Anayasa’ya aykırı olduğunu söyledi.

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş, Gizem Çavuşoğlu, Güzin Seher Pelenkoğlu ve İbrahim Can Pelenkoğlu ortaklığında kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Silivri'nin en büyük okulu Şubat'ta açılıyor!

Silivri’nin en büyük okul projesi Şubat ayında hizmete açılıyor. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Trabzon Yomra'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu muhtarlarla bir araya geldi. İstişare yapılan toplantıda 2018 yılında yapılan hizmetler ve 2019'da yapılacak yatırımlar konuşuldu. 

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Ermiş, Mustafa Kaygısız, İbrahim Halil Kaygısız, Hüseyin Kaygısız ve Oğuzhan Kaygısız ortaklığında kuruldu. 

İbrahim Halil Yanmaz'dan 3 yeni şirket!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, bugün 3 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 25 milyon 370 bin TL olarak belirlendi. 

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 23 milyon 370 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yanmaz ve Abdulvahap Arslan ortaklığında kuruldu. 

İbrahim Halil Babaoğlu Haberi

İbrahim Halil Babaoğlu

Port Zemin Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Fatih Ökdem Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İbrahim Halil Babaoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Avcılar'da kuruldu. 


Port Zemin Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Yurt  içinde ve yurt dışında karada ve denizde her türlü zemin iyileştirme ve tetkik  işleri yapmak ve bu meyanda;  1.Haritalar tanzim etmek  2. Jeofizik,jeolojik, hidrojeolojik araştırmalar yapmak  3.Fabrika,yüksek yapılar, yol, köprü, denizaltı ve üstü tesisleri  toprak altı yapılarının  zemin üstü ve temel zeminine  ait bulunan mühendislik  hizmetlerinin  ifası, bu meyanda arazide  zemin sondajlarının yapılması, laboratuarda zemin deneylerinin yapılması, söz konusu işlemlerin  mühendislik, kontrollük, istişare müşavirlik ve müteahhitlik hizmetleri ve geoteknik rapor tanzimi yapmak  4.Her türlü  kazıklı temel sistemlerinin...