02 / 05 / 2024

İbrahim Işık özgeçmiş

İbrahim Işık özgeçmiş

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Işık kimdir? İbrahim Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Işık'ın biyografisi..

FED faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?

FED'in faiz kararı merakla beklenirken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Fed faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?" diyerek bu sorunun yanıtını verdi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

İstanbul depremi ne kadar gecikirse o kadar büyük olacak! Uzman isim açıkladı: 8'i geçer mi?

Atina Üniversitesi'nde Dinamik Tektonikler ve Uygulamalı Jeoloji dalında profesör olan Yunanistan'ın önde gelen bilim insanlarından Efthymios Lekkas, beklenen İstanbul depremi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul depreminin büyüklüğü 8'i geçer mi?

Kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Çalışanlar dikkat! İkinci emekli aylığı ne kadar olacak?

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Mirastan men edilen kişi pay alabilir mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Mirastan men edilen kişi pay alabilir mi?'' sorusunu yanıtladı...

Sitelerde yönetim planı değişikliği iptal edilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''500 kişinin yaşadığı sitede yönetim planı değişikliği iptal edilir mi?'' sorusuna yanıt verdi. 

Öğrenciler dikkat! Yurt mu yoksa kiralık daire mi?

Ön kayıtlarını yaptıracak olan öğrenciler, fakültesine yakın bir noktada ev kiralamak için arayışlara başladı. Peki Yurt mu yoksa kiralık daire mi?

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Sitelerde yönetici kat maliklerinden izin almadan işyeri kiralayabilir mi?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu "Sitelerde yönetici kat maliklerinden izin almadan işyeri kiralayabilir mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

İş yerinin satılması durumunda işçi kıdem tazminatı isteyebilir mi?

Kıdem tazminatı nedir? Kıdem tazminatı alma koşulları nelerdir? Hangi durumlarda kıdem tazminatı alınabilir? Milyonlarca çalışanın merak ettiği kıdem tazminatı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü geçiş ücreti TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü ve Otoyolu'nu TBMM gündemine taşıdı. Tarhan, "Köprüden 120 TL geçiş ücreti mi olur?" diye sordu

Kentsel dönüşüm kredisi işyerine verilir mi?

Riskli olarak tespit edilen bir binanın anlaşma yolu ile tahliye edilerek yıkılması ile hak sahiplerine birtakım finansal destekler veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi işyerine verilir mi?

Kooperatifte bir ortaklık payına birden fazla kişi ortak olabilir mi?

Bir kooperatif en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kuruluyor. Ana sözleşmedeki imzaların noterce onaylanması gerekiyor. Peki, kooperatifte bir ortaklık payına birden fazla kişi ortak olabilir mi?

1983 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün günlük geliri 15 milyon liraymış!

1983 yılında İstanbul trafiğinin büyük yükünü çeken Boğaziçi Köprüsü'nün günlük geliri 15 milyon liraymış. Aynı yıl 11. hizmet yılına girecek köprüden, toplam 256 milyon araç geçmiş.

İbrahim Işık özgeçmiş Haberi

İbrahim Işık özgeçmiş

İbrahim Işık kimdir?

İbrahim Işık, 2014 Yerel Seçimlerde CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki İbrahim Işık kimdir?


CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Işık, 1958 yılında Taşkent Balcılar Beldesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Sarayönü, Konya ve Ankara’da yaptı.


1983 yılında Konya DMMA Harita – Kadostro Mühendisliği Bölümünü bitirdi. 1983 yılından beri Konya’da kendi ait firmada Harita Mühendisi olarak faalitey göstermektedir. 


1998 – 1999 yıllarında CHP Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2011 yılından 2014 yılına kadar CHP Konya İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Saymanlığı yaptı. Evli ve iki çocuk...