17 / 06 / 2024

ibrahim kalın

ibrahim kalın

Faizlerin düşürülmesi konusunda net bir görüş olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, konuyla ilgili çalışmaların önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

Günlük demir fiyatı: İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? Demire zam geldi mi? 6 Mayıs demir fiyatları

Günlük demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde yer alıyor. Demir fiyatlarına zam geldi mi? Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatı kaç lira? 6 Mayıs 2024 demir fiyat listesi...

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Demir cevheri yükseldi! İnşaat demir fiyatları çakıldı! 1 ton inşaat demiri ne kadar? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki talebin daha da toparlanacağı yönündeki umuduyla yükselişe geçti. İnşaat demir fiyatları ise resmen çakıldı. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İnce ve kalın inşaat demiri kaç lira? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi.

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Deprem uzmanı Şükrü Ersoy depremlere karşı vatandaşları uyardı: Kaçmak göçmek yerine, güvenli binalarda kalın!

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, güneyde bir deprem aktivitesi başladığını belirterek vatandaşlara göç etmelerini değil, daha güvenli bina ve şehirlerde kalmalarını söyledi.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimler sonrasında ince ve kalın demir fiyatları düşmeye başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Demir fiyatlarına yeni indirim! Peş peşe açıklandı! İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Peki güncel demir fiyatları kaç lira oldu? Şehir şehir demir fiyatları kaç TL? İnce demir ve kalın demir ne kadar? İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Demir fiyatları resmen çakılıyor! Fiyatlara peşe peşe indirim geldi! 27 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında yaşanan düşüş tam gaz devam ediyor. Peki bugün demir fiyatları kaç lira oldu? İl il demir fiyatları ne kadar? İnce demir ve kalın demir kaç lira? 

ibrahim kalın Haberi

ibrahim kalın

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, faizlerin düşürülmesi konusunda net bir görüş olduğunu ifade etti. 


Bu konuda zaman zaman toplantılar yapıldığını, çalışmaların önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade eden Kalın, düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.


Reuters'de yer alan habere göre, Kalın, "Faiz konusu ile ilgili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın tutumunu biliyorsunuz. Faizlerin düşürülmesi konusunda kendisi hep açık ve net bir tutum sergiledi. Neden? Yatırımların daha fazla artması, işadamlarımızın, şirketlerimizin daha rahat bir yatırım ortamına kavuşabilmesi için... Bununla ilgili doğal olarak kendisi Cumhurbaşkanı sıfatıyla toplantılar yapmaktadır. Önümüzdeki günlerde de çalışmalar devam edecektir" dedi. 


Vatikan-İtalya temaslarında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise "Birileri hala görmezlikten geliyor. Geçenlerde bir banka karını açıklıyor, 6 küsur milyar TL. Biz bu faiz lobisine mi çalışacağız? Birinci derecede...