23 / 07 / 2024

ibrahim karaosmanoğlu Tıbbi Destekli Yaşam Merkezi

ibrahim karaosmanoğlu Tıbbi Destekli Yaşam Merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve KOÜ tarafından kurulacak merkezin projesi tamamlandı. İbrahim Karaosmanoğlu: "Medikal desteğe ihtiyacı olan ve evde bakılması mümkün olmayan yaşlı hastalar bu merkezden yararlanacak"

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

İnönü Üniversitesi, bir haberle duyurdu: Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı için ilan yayımlandı! 29 kişilik kadroda belirlenen bazı şartlarla adayların başvuruları bekleniyor.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çok sayıda personel alacak! Temizlik görevlisi, şoför, güvenlik görevlisi...

Sağlık Bakanlığına bağlı faaliyet yürüten Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyururken, personel alımı kadro ve kontenjan bilgisi belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilenler...

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Mossaıby tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Kacez Farma Tıbbi Ürünler İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kacez Farma Tıbbi Ürünler İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Zehra Yıldırım tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Rifat Hisarcıklıoğlu Türkiye-ABD ticari ilişkilerini değerlendirdi!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye ile ABD'nin ticaret ilişkilerinde Serbest Ticaret Anlaşması'nın önemli olduğunu belirterek, "Süreci hızlandırmak için iki ülke arasında Tercihli Ticaret Anlaşması çok yardımcı olacaktır." ifadesini kullandı.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nihat Ofluoğlu ve Tayfun Çom tarafından kuruldu.

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Demir tarafından kuruldu.

ibrahim karaosmanoğlu Tıbbi Destekli Yaşam Merkezi Haberi

ibrahim karaosmanoğlu Tıbbi Destekli Yaşam Merkezi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) tarafından Umuttepe Yerleşkesi'nde kurulacak Tıbbi Destekli Yaşlı Yaşam Merkezinin projesi tamamlandı.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, projenin Türkiye'de örnek olduğunu belirterek, merkezin KOÜ Tıp Fakültesi'ne yakın bir yerde kurulmasının çok önemli olduğunu söyledi. 


Tıbbi bakıma ihtiyaç duyan yaşlı hastaların bakım ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu projeyi gerçekleştireceklerini vurgulayan Karaosmanoğlu, "Medikal desteğe ihtiyacı olan ve evde bakılması mümkün olmayan yaşlı hastalar bu merkezden yararlanacak" dedi.


Karaosmanoğlu, merkezin tıbbi bakım ve destek çalışmalarının üniversite tarafından yürütüleceğini anlatarak, KOÜ'nün ayrıca merkezin kurulma amacına ve ihtiyaçlarına uygun mefruşat, malzeme, teknik ve idari personelin temin ve tahsis edilmesini sağlayacağını kaydetti.


Büyükşehir Belediyesi'nin merkezin usule uygun olarak inşası için gerekli tüm imar ve iskan izinlerini bedelsiz...