04 / 05 / 2024

İbrahim Naci Yapar hatay

İbrahim Naci Yapar hatay

İnşaat Mühendisi İbrahim Naci Yapar, AKP Hatay Milletvekili Adayı oldu. Peki, İbrahim Naci Yapar kimdir? İbrahim Naci Yapar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Naci Yapar...

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

İstanbul için deprem alarmı! Naci Görür'den korkutan açıklama geldi: En az 7,2 şiddetinde! Zaman azaldı...

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için minimum 7,2 maksimum 7,6 büyüklüğünde olası bir deprem beklediğine dair korkutan açıklamayı yaptı...

Kadsis nedir? Kadsis nasıl yapılır, kimler yapar?

Kadsis nedir? Kadsis nasıl yapılır ve kimler yapar? şeklindeki soruların yanıtları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte detaylar!

Naci Görür'den son dakika açıklaması: Vatandaşlar tazminat davası açabilirler!

İstanbul İl Afet ve Risk Azaltma Planı'yla ilgili önemli açıklamalar yapan Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ilk kez resmi bir planda devlet kurumlarına görev verildiğini söyleyerek, vatandaşların tazminat davası açabileceğini dile getirdi.

Naci Görür'den kritik deprem uyarısı! Depremler bu hatta doğru ilerliyor!

Malatya'da dün 5.2 şiddetinde deprem meydana gelen depremin ardından Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı geldi. Görür, "Risk Azaltma Planlarını" hazırlayıp çalışmalarını yapmasında fayda vardır" dedi. İşte ayrıntılar...

Dikkat Prof. Dr. Naci Görür uyardı! 5 Şiddetinde depremin gelmesi olası...

Erzurum'da dün yaşanan depremi yorumlayan Prof. Dr. Naci Görür, "Bu zonda 5.0 büyüklüğüne kadar deprem beklenebilir" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Naci Görür'den dikkat çeken deprem uyarısı! Marmara'nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara’nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz açıklamasını yaptı. Peki Marmara Bölgesi’nin tehlike altında olan bölgeleri hangisi? 

Naci Görür'den tüyler ürperten deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, dün Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremle ilgili tüyler ürperten bir açıklama yaptı. 

Naci Görür'den tüyler ürperten Marmara depremi açıklaması!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde yaşanan 5.3 şiddetindeki depremin ardından Marmara depremine ilişkin tüyler ürperten açıklamalarda bulundu.

Naci Görür'den korkutan Van depremi açıklaması!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Van Tuşba'da dün gece yaşanan 4.9 şiddetindeki depremden sonra sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Görür, "Erciş/ Karayazı Fay zonu içerisinde. Bu zon Muradiye’nin güneyinden İran sınırına doğru kırılacak galiba" dedi.

İhsan Çulhalık: Kredi ve muafiyet desteği konutta doping etkisi yapar!

İnşaat maliyetlerindeki artışa değinen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada "Kredi ve muafiyet desteği konutta doping etkisi yapar" dedi.

İbrahim Naci Yapar hatay Haberi

İbrahim Naci Yapar hatay

İbrahim Naci Yapar kimdir?

İnşaat Mühendisi İbrahim Naci Yapar, 1966 Yılında Antakya’da doğdu. İlk, Orta ve lise Öğrenimini Antakya’da tamamladı. Yükseköğrenimini Konya Selçuk Üniversitesinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde İnşaat Mühendisi olarak tamamladı.


Daha Sonra Antakya’ya dönerek mesleğini icra etmeye başlayan İbrahim Naci Yapar Antakya’da değişik kademelerde şehrimize ve insanımıza hizmetlerde bulundu. 


Kamu Kurumunda Fen İşleri Müdürü olarak çalıştı.Daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesinde Yapı İşleri Daire Başkanlığında İnşaat Mühendisi olarak çalıştı.


2004 ile 2009 yılları arasından Antakya Belediyesinde Antakya Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu.


Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde de başarılı hizmetler veren İbrahim Naci Yapar Evli ve iki çocuk babası olup Almanca...