24 / 07 / 2024

İbrahim Salih Tezcan

İbrahim Salih Tezcan

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Salih Tezcan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Bergüzar Korel’den Salih Efendi Yalısı açıklaması!

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nı yıkan gemi için sürpriz karar!

Dümeni kilitlendiği için Beykoz’daki tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak durabilen gemi ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı için ilk hasar tespitleri!

İstanbul Boğazı'nda cumartesi günü Malta bayraklı, Vitaspirit adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'yla ilgili İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden iki kişilik ekip dün inceleme yaptılar. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit ediliyor!

İstanbul Boğazı'nda yaşanan gemi kazasının ardından hasar gören Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı "Vitaspirit" adlı gemi, dümeni kilitlenince Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmıştı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Tezcan Karakuş Candan'dan Anıtkabir açıklaması!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, devam eden Anıtkabir tartışmalarına ilişkin açıklamalar yaptı.

Mimar Tezcan Karakuş Candan'ın davalarına takipsizlik kararı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Sabah Gazetesi Muhabiri Aykut Gören, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez hakkında açtığı davaları kaybetti.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Güneypark İnşaat Metal Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneypark İnşaat Metal Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Salih Tezcan ve Mustafa Güney tarafından kuruldu.

İbrahim Salih Tezcan Haberi

İbrahim Salih Tezcan

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Salih Tezcan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta kuruldu. 


Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapmak yaptırmak.


Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Yenidoğan Mahallesi, Ordu Caddesi, No:148...