06 / 05 / 2024

İbrahim Salih Tezcan

İbrahim Salih Tezcan

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Salih Tezcan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Salih Tatlıcı'nın miras davası işlemleri 2018'de bitecek!

Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alan iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona geliniyor. 

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras kavgasında sona gelindi!

Yaptığı işlerle 20 yılda Türkiye'nin ve dünyanın sayılı zenginleri arasına girmeyi başaran iş adamı Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona gelindi...

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Tezcan Karakuş Candan'dan Anıtkabir açıklaması!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, devam eden Anıtkabir tartışmalarına ilişkin açıklamalar yaptı.

Mimar Tezcan Karakuş Candan'ın davalarına takipsizlik kararı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Sabah Gazetesi Muhabiri Aykut Gören, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez hakkında açtığı davaları kaybetti.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras davası sona erdi!

Salih Tatlıcı’nın çocukları arasında devam eden 8 yıllık miras davası sona erdi. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, mirasın Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve ondan olan oğlu Uğur Tatlıcı’ya kalmasına karar verdi. Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık serveti yıllardır mahkeme tarafından yönetiliyordu.

Güneypark İnşaat Metal Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneypark İnşaat Metal Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Salih Tezcan ve Mustafa Güney tarafından kuruldu.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Osmangazi Hatice Salih Ortaokulu ek binasına kavuştu!

Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren belediyemiz tarafından Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılan ek hizmet binası, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle açıldı.

Ey Ak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ey Ak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Küçükakyüz ve İbrahim Keleşabdioğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Güngören'de kuruldu.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

İbrahim Salih Tezcan Haberi

İbrahim Salih Tezcan

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Salih Tezcan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta kuruldu. 


Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapmak yaptırmak.


Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Yenidoğan Mahallesi, Ordu Caddesi, No:148...